Γουνδουλάκης: Είμαστε ενωμένοι και στοχεύουμε στην έξοδο στην Ευρώπη

Ο αρχηγός του Πανιωνίου, Φανούρης Γουνδουλάκης αναφέρθηκε στα διοικητικά-οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν τη φετινή περίοδο στους κυανέρυθρους, ωστόσο επισήμανε πως οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία είναι ενωμένοι και προσπαθούν για το καλύτερο, με στόχο την έξοδο στην Ευρώπη τη νέα σεζόν. Παράλληλα, αναφέρθηκε στα "στημένα", στο όνειρό του που είναι να παίξει κάποια στιγμή σε ευρωπαϊκό σύλλογο, ενώ μίλησε και για το ματς της Εθνικής με την Γεωργία.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γουνδουλάκης στην ΟΠΑΠ

TV:

"Μου άρεσε από πολύ μικρός το ποδόσφαιρο. Από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. "Ξεκίνησα από την Καλαμάτα στα 15 μου. Έμεινα εκεί και μετά ακολούθησε ο Πανιώνιος. Είναι τιμητικό να είμαι αρχηγός του Πανιωνίου.

Σε σχέση με άλλες χρονιές έχουμε μαζέψει περισσότερους βαθμούς. Σύμφωνα με την απόδοσή μας όμως δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Τα προηγούμενα χρόνια ήμασταν ήρεμοι, είχαμε σταθερή διοίκηση. Τώρα είναι μία δύσκολη κατάσταση για εμάς με όσα συμβαίνουν αλλά σκεφτόμαστε μόνο το αγωνιστικό.

Ο προπονητής και οι παίκτες είμαστε ενωμένοι. Ο κ. Λεμονής είχε μία αντιπαράθεση με τη διοίκηση. Ελπίζω να τα βρουν. Εχουμε την ποιότητα για να διεκδικήσουμε θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Όλα είναι ρευστά.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι και τόσο καθαρό αλλά εμείς πρέπει να είμαστε παράδειγμα προς μίμηση. Τα στημένα είναι πληγή που μας έχει επηρεάσει όλους.

Θα ήθελα να παίξω στο εξωτερικό. Αν έρθει μία πρόταση θα πρέπει να την εξετάσω με την οικογένειά μου.

Το κίνητρο για το τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής είναι πολύ μεγάλο και θα υπερισχύσει στο παιχνίδι της Ελλάδας με την Γεωργία".

Keywords
Τυχαία Θέματα