Φραγκιάς: Πρώτος στόχος η σωτηρία

Παρά τις δύο νίκες στα πρώτα δύο παιχνίδια της σεζόν, ο προπονητής του Κολοσσού, Βασίλης Φραγκιάς, τόνισε για μία ακόμη φορά ότι στόχος για την ομάδα του είναι η άνετη εξασφάλιση της παραμονής στην Α1 και τίποτα παραπάνω.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον NOVAΣπορ FM:
"Στόχος της ομάδας είναι να σωθεί γρήγορα. Στην αρχή της σεζόν θέλαμε να εξυγιανθεί οικονομικά ο σύλλογος, γι’ αυτό αποφασίσαμε να περικόψουμε το μπάτζετ, αλλά να μπορέσουμε να κάνουμε μία αξιόλογη πορεία όπως πέρυσι. Έχουμε κάνει δύο νίκες σημαντικές, αλλά ξαναλέω πως ο στόχος είναι να σωθούμε".

Για το πώς χτίστηκε η

ομάδα πριν από περίπου δύο μήνες: "Οι Αμερικανοί που διαλέξαμε το καλοκαίρι είναι πολύ καλοί. Έγινε μία προσεκτική αναζήτηση και είναι φυσιολογικό αυτό, όταν έχεις λίγα λεφτά να διαχειριστείς. Βέβαια κρατήσαμε κάποια παιδιά από τον περσινό κορμό και αυτό πιστώνεται στη διοίκηση. Φέραμε τον Καλαϊτζή που δεν έρχεται από μία και τόσο καλή χρονιά στον Πανελλήνιο και τον Λιακόπουλο, ένα παιδί που αγωνιζόταν στη Β’ Εθνική. Έχουμε ένα ρόστερ με 10 παίκτες που έχουμε την ευτυχία να το βλέπουμε να ρολάρει".

Για το ματς που ακολουθεί με τον ΚΑΟΔ: "Είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που θα έχουμε δώσει μέχρι τώρα. Κάναμε δύο θεωρητικά υπερβάσεις, γιατί νικήσαμε ομάδες με μεγαλύτερη ιστορία, μπάτζετ, ρόστερ. Όμως, στο ελληνικό πρωτάθλημα το μπάτζετ, εάν εξαιρέσουμε τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό δεν είναι το σημαντικότερο. Θέλει λίγο τύχη και ικανότητα. Το να μείνεις στην κατηγορία, που είναι ο στόχος μας, δεν χρειάζεται να ανταγωνιστείς ούτε τον ’ρη, ούτε τον Πανιώνιο, οι αντίπαλοι είναι ομάδες όπως ο ΚΑΟΔ. Η ομάδα της Δράμας έρχεται να παίξει στη Ρόδο και δεν έχει τίποτα να χάσει, το μόνο που έχει είναι να κερδίσει. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να δείξουμε ότι οι δύο νίκες δεν ήταν απλά ένα "πυροτέχνημα", αλλά ότι έχουμε συνέχεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα