Φραγκιάς: Ευχαριστούμε τον κόσμοΠρίφτης: Μετά το θρίαμβο, κηδεία

Στη δύναμη που έδωσε ο κόσμος που γέμισε για ακόμη μία φορά το Βενετόκλειο στάθηκε μετά τη νίκη του Κολοσσού επί της Καβάλας ο Βασίλης Φραγκιάς. Ο Δημήτρης Πρίφτης από την πλευρά του τόνισε πως μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, οι παίκτες του έχασαν τον προσανατολισμό τους.

Ο τεχνικός της ομάδας της Ρόδου, Βασίλης Φραγκιάς, τόνισε αρχικά: "Συγχαρητήρια στους παίκτες και τους συνεργάτες μου, που έκαναν πολύ

καλή δουλειά. Τα παιδιά έδειξαν και στα 40 λεπτά πολύ μεγάλη συγκέντρωση και επικεντρωθήκαμε σε κάποια σημεία που συζητούσαμε μέσα στην εβδομάδα. Καταλαβαίνω απόλυτα τον Δημήτρη Πρίφτη για το πώς ήταν τα πράγματα στην Καβάλα μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού".

Στη συνέχεια ο έλληνας τεχνικός σχολίασε: "Εμείς μετά το αποτέλεσμα αυτό ήμασταν πιο προσεκτικοί. Τα παιδιά συζητούσαν το γεγονός αυτό όλη την εβδομάδα. Μία τέτοια νίκη προκαλεί συναισθήματα που δεν μπορείς να τα ελέγξεις τις περισσότερες φορές. Τα παιδιά της Καβάλας πρέπει να κατάλαβαν την Πέμπτη ή την Παρασκευή ότι παίζουν το επόμενο παιχνίδι, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Εμείς το εκμεταλλευτήκαμε αυτό στο γήπεδο μας. Μπήκαμε δυνατά, δεν αφήσαμε περιθώρια στην Καβάλα. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν αντικατοπτρίζεται στο αποτέλεσμα. Απλά βρεθήκαμε σε καλή μέρα και αντίθετα η Καβάλα σε κακή. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο, που μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι στα Ιλίσια και η ζωή συνεχίζεται".

Ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε από την πλευρά του, πως φοβόταν ότι η ομάδα του θα αντιδρούσε άσχημα μετά το θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού: "Εμείς δεν αποφύγαμε αυτό που συζητούσαμε όλη την εβδομάδα. Το σκορ θα έλεγα ότι ήταν αναμενόμενο. Μετά από μεγάλες έρχονται, μεγάλες κηδείες. Σήμερα ζήσαμε κάτι παρόμοιο, μία κηδεία. Ήταν παιχνίδι συναισθημάτων, γιατί ήμασταν οι ίδιοι άνθρωποι που κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό, οι ίδιοι άνθρωποι που είχαμε πολύ καλά παιχνίδια. Ήταν η χειρότερη φετινή μας εμφάνιση.

Ακόμη και τώρα μετά από το παιχνίδι με τον Κολοσσό έχω πίστη στην ομάδα. Πρέπει να περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι για να αλλάξουμε και πάλι τα συναισθήματα μας. Παίζουμε με τον ’ρη στο γήπεδο μας. Εύχομαι να γεμίσει το πρωτάθλημα με περισσότερες επαρχιακές ομάδες. Σαν Αθηναίος ξέρω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα στην πρωτεύουσα και ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται να πάει στο γήπεδο. Εύχομαι καλή συνέχεια στον κόουτς και στον Κολοσσό. Εμείς οφείλουμε να προχωρήσουμε".

Από την πλευρά των παικτών, ο Μάρκους Χάτεν του Κολοσσού τόνισε: "Είναι μία μεγάλη νίκη. Προετοιμαστήκαμε σκληρά για το παιχνίδι αυτό και επανήλθαμε στις νίκες, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Παίξαμε σαν ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος. Πιστεύω ότι είχαμε διάρκεια σε όλο το παιχνίδι μας και ικανοποιήσαμε τον κόσμο που ήρθε να μας δει".

Keywords
Τυχαία Θέματα