Φουστέρ: Πρωτάθλημα και Champions League

Ο Νταβίντ Φουστέρ χαρακτήρισε μονόδρομο για τον Ολυμπιακό τη νίκη στο ματς με τον Παναιτωλικό (19:30GR) και παράλληλα τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι αξίζουν την πρόκριση στους 16 του Champions League.

Ο ισπανός άσος του Ολυμπιακού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και αρχικά αναφέρθηκε

στην αναμέτρηση του Σαββάτου (3/12) με τον Παναιτωλικό: "Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς γιατί πρέπει να κερδίσουμε για να πάρουμε τους τρεις πόντους ώστε να καταφέρουμε να μικρύνουμε την διαφορά από τον Παναθηναϊκό για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα".

Εκτός από το πρωτάθλημα, όμως, ο Ολυμπιακός κυνηγάει και την πρόκριση στους 16 του Champions League και το ματς της Τρίτης (6/12) με την Αρσεναλ μοιάζει με... τελικό: "Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι όπως έχει εξελιχθεί ο όμιλος γιατί αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να νικήσει θα έχει πολλές πιθανότητες για να προκριθεί στην συνέχεια. Τα Champions League είναι μια πολύ όμορφη φάση και θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό. Αξίζει στον Ολυμπιακό η πρόκριση", τόνισε ο Φουστέρ και έκλεισε σχολιάζοντας την πορεία των ερυθρόλευκων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση:

"Στο Champions League είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι από την απόδοση μας μέχρι σήμερα ειδικά σε έναν τόσο δύσκολο όμιλο. Ο Ολυμπιακός έδειξε σε κάθε παιχνίδι πως μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο. Στην Ελλάδα, έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης καθώς έχουμε χάσει κάποιους βαθμούς που δεν θα έπρεπε να έχουμε χάσει και μας μένει να επανέλθουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα