Φώτσης, Μπου νίκησαν Τεό, Σόφο

Με νίκη ξεκίνησε την περιπέτειά της στη νέα Euroleague η πρωταθλήτρια των... μεταγραφών, Αρμάνι Μιλάνο. Η ομάδα των Φώτση και Μπουρούση επικράτησε 89-82 της Μακάμπι των Παπαλουκά και Σχορτσανίτη στο Μιλάνο.

Εξαιρετικός ήταν ο Γιάννης Μπουρούσης, που πέτυχε νταμπλ νταμπλ με 13 πόντους και 10 ριμπάουντ. 4 πόντοι, 4 ριμπάουντ και 1 τάπα ήταν απολογισμός του Αντώνη Φώτση. Το σκορ για το Μιλάνο "τράβηξαν" οι Χέρστον (25) και Γκαλινάρι (23).

Για τη

Μακάμπι Παπαλουκάς και Σχορτσανίτης είχαν θετική παρουσία, με τον έλληνα γκαρντ να έχει 13 πόντους, 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ και τον Σόφο σε 13 λεπτά συμμετοχής να πετυχαίνει 9 πόντους και να μαζεύει δύο ριμπάουντ.

Ανετα Μπάρτσα και Ρεάλ
Στα υπόλοιπα ματς, Ρεάλ και Μπάρτσα έφτασαν σε εύκολες εκτός έδρας νίκες. Η Βασίλισσα νίκησε 100-76 τη Σαρλερουά, με τους Ρέγες και Φερνάντεθ να έχουν από 19 πόντους. Περίπατο έκανε η Μπαρτσελόνα στη Stozice Arena, επικρατώντας 86-64 της Ολίμπια. Χουέρτας (17) ακι Μάικλ (15) ήταν οι κορυφαίοι των νικητών.

Σε άνετη επικράτηση έφτασε και η Μπάμπεργκ κόντρα στην ΚΚ Ζάγκρεμπ. Στο πρώτο ματς της ημέρας, η Εφές πήρε το διπλό στο Βελιγράδι σε βάρος της Παρτίζαν, παρά το σούπερ ματς που έκανε ο Νίκολα Πέκοβιτς (29 ranking)!

Keywords
Τυχαία Θέματα