Ετοιμος ο Ιβιτς για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Τη δύναμη της έδρας του θέλει να εκμεταλλευθεί ο ΠΑΟΚ για να πάρει την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ (18/1, 20:00GR). Λάζλο Μπόλονι δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γεωργιάδη και Παπάζογλου, αλλά στη διάθεσή του τέθηκε ο Βλάνταν Ιβιτς.

Για την ώρα

παραμένει άγνωστο αν ο ρουμάνος τεχνικός θα ρίξει στη μάχη από την αρχή τον Ιβιτς, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό του και η συμμετοχή του θα ήταν ρίσκο.

Ετσι, το πιθανότερο είναι πως ο ΠΑΟΚ θα έχει τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, με τους Ετο, Τσιρίλο, Μπαλάφα και Λίνο να αποτελούν την αμυντική τετράδα του Δικεφάλου.

Στο κέντρο της μεσαία γραμμής θα αγωνιστούν ο Γκαρσία, ο Φωτάκης και ο Λαζάρ. Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Σαλπιγγίδης, αριστερό ο Ρομπέρ και στην κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης.

Σε περίπτωση που ο Μπόλονι ρίξει στη μάχη τον Ιβιτς, τότε ο Φωτάκης θα πάει δεξιά και ο Σαλπιγγίδης θα καλύψει τη θέση του Ρομπέρ αριστερά.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ συμπληρώνουν οι Κρέσιτς, Γιάννου, Παναγιωτούδης, Σταφυλίδης και Σνάουτσνερ. Εκτός έμειναν οι Γεωργιάδης και Παπάζογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα