Ερχεται ο Κόουλμαν την Τετάρτη στην Ελλάδα και παρουσιάζεται από την ΑΕΛ την Πέμπτη

Την Τετάρτη (1/6) αναμένεται επί ελληνικού εδάφους ο Κρις Κόουλμαν. Ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ, θα έρθει αεροπορικώς στην Θεσσαλονίκη, όπου θα τον παραλάβει άνθρωπος της ομάδας και κατόπιν θα τον οδηγήσει στην Λάρισα. Η επίσημη παρουσίασή του από την βυσσινί ΠΑΕ αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (2/6) σε κεντρικό
ξενοδοχείο της πόλης. Μία εβδομάδα μετά την επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ για τη σύναψη συνεργασίας με τον Κρις Κόουλμαν, ο 42χρονος τεχνικός θα παρουσιαστεί από τους βυσσινί σε συνέντευξη Τύπου που θα γίνει στην πόλη της Λάρισας, με τον Ουαλό να συστήνεται στα ΜΜΕ και τον κόσμο της ομάδας.Αγνωστο, ωστόσο, παραμένει αν ταυτόχρονα με τον Κόουλμαν, παρουσιαστούν και τα υπόλοιπα στελέχη του τεχνικού επιτελείου της πρώτης ομάδας, ήτοι ο άμεσως βοηθός του προπονητή, καθώς και ο τεχνικός διευθυντής, που θα προέρχονται από τον ελληνικό χώρο.

Οι πληροφορίες πάντως λένε πως η αναζήτησή τους συνεχίζεται. Στον αντίποδα, όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει ο Νεκτάριος Πανταζής στο πόστο του γυμναστή.
Keywords
Τυχαία Θέματα