Επίθεση Μουρίνιο σε Γκουαρντιόλα

Τα αίματα ενόψει της μεγάλης μάχης της Τετάρτης (27/4) κόντρα στην Μπαρτσελόνα φρόντισε να "ανάψει", με δηλώσεις που παραχώρησε στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (26/4) ο προπονητής της Ρεάλ, Ζοσέ Μουρίνιο. Συγκεκριμένα, ο πορτογάλος τεχνικός στράφηκε κατά του προπονητή της Μπάρτσα, Πεπ Γκουαρντιόλα, κατηγορώντας τον για τις αντιδράσεις του εναντίον των διαιτητών. Παρ' όλα αυτά, ο Μουρίνιο δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τους μπλαουγκράνα ως μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο.Αναλυτικά οι δηλώσεις του 48χρονου προπονητή:
"Μέχρι
στιγμής υπήρχαν δύο γκρουπ προπονητών. Ενα πολύ μικρό που είχε αποφασίσει να μη σχολιάζει τις αποφάσεις των διαιτητών και ένα άλλο μεγαλύτερο, στο οποίο ανήκω και εγώ, που κριτικάρει τους διαιτητές όταν κάνουν σοβαρά λάθη. Ανθρωποι σαν εμένα πολλές φορές δεν συγκρατούν τα νεύρα τους, όμως δεν διστάζουν να δώσουν συγχαρητήρια σε έναν συνάδελφό τους που κάνει πολύ καλή δουλειά.Τώρα, υπάρχει και ένα τρίτο γκρουπ προπονητών, που αποτελείται μόνο από τον Γκουαρντιόλα, οι οποίοι κριτικάρουν και τις σωστές αποφάσεις ενός διαιτητή. Είναι η πρώτη φορά που συναντώ κάτι παρόμοιο, να κριτικάρει κάποιος τον διαιτητή πριν καν γίνει το παιχνίδι» είπε με μεγάλη δόση ειρωνείας ο Μουρίνιο.Στην πρώτη του σεζόν, έζησε με το σκάνδαλο του Στάνφορντ Μπριτζ και ήταν ευτυχισμένος! Τότε, η ομάδα μου είχε μείνει και πάλι με δέκα παίκτες. Βαρέθηκα να αντιμετωπίζω την Μπαρτσελόνα με δέκα παίκτες. Φέτος, αντιμετώπισε την Aρσεναλ και όλοι είδαν τι συνέβη, ενώ τώρα άσκησε κριτική σε έναν βοηθό για μία πολύ δύσκολη και σωστή απόφασή του".Στη συνέχεια, ο πορτογάλος τεχνικός δήλωσε:
"Είμαι ο ίδιος προπονητής που έχασε 5-0 από την Μπαρτσελόνα και δεν έχω το μαγικό φίλτρο της νίκης. Ξεχάστε τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια άλλη διοργάνωση. Παίζουμε έναν ημιτελικό και δεν πρέπει να επηρεαστούμε από το τι έχει γίνει στους προηγούμενους αγώνες". Σε ερώτηση για το αν θεωρεί την Μπαρτσελόνα την καλύτερη ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου, απάντησε: "Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη, αλλά σίγουρα είναι μια μεγάλη ομάδα", ενώ τέλος όταν ρωτήθηκε αν η Ρεάλ είναι το φαβορί της αναμέτρησης, ο πορτογάλος απάντησε αρνητικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα