Επιτέλους... πληρωμένες στον Πανιώνιο

Μετά από αρκετούς μήνες, οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου αντίκρισαν το χρώμα του χρήματος με τα μάτια και όχι στα... λόγια! Συγκεκριμένα, η διοίκηση μοίρασε 300.000 ευρώ για μισθούς παικτών και υπαλλήλων, αλλά και για τις επιταγές που έχουν σφραγίσει οι Ριέρα, Κουμορτζί και Κβιρκβέλια!

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε, ωστόσο, πως για να εκταμιευθεί το συγκεκριμένο ποσό χρειάστηκε να επιστρατευθεί ο Κώστας Τσολακάκης, προκειμένου να υπογράψει τις σχετικές εντολές προς την τράπεζα,

αφού δεν υπήρχε κανείς άλλος με δικαίωμα υπογραφής, από τη στιγμή που δεν υπάρχει διοικητικό συμβούλιο στην ΠΑΕ...

Πλήγμα με Σκέμπρι
Οσον αφορά τα αγωνιστικά, πρόβλημα προέκυψε με τον Αντρέ Σκέμπρι, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους στη νίκη επί του Αρη σκοράροντας ένα γκολ και μοιράζοντας μια ασίστ.

Συγκεκριμένα, ο Μαλτέζός επιθετικός έπαθε θλάση στον προσαγωγό και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι χάνει το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και το βάρος πέφτει στο να προλάβει την αναμέτρηση της 11ης Δεκεμβρίου με τον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα, κάποιες μικροενοχλήσεις που αισθάνεται ο Ανδρέας Σάμαρης δεν εμπνέουν ιδιαίτερη ανησυχία και όλα δείχνουν ότι θα δώσει κανονικά το παρών στο παιχνίδι της Λιβαδειάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα