Ενόχληση ΝΟΒ με Μπιτσαξή για Ασημάκη

Η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης με ανακοίνωσή της απαντά στη συγχαρητήρια επιστολή του γ.γ. Αθλητισμού Πάνου Μπιτσαξή προς την ΚΟΕ, με αφορμή την ανακήρυξη της Αλεξάνδρας Ασημάκη ως κορυφαία παίκτρια στον κόσμο για το 2011.

Στον ΝΟΒ ενοχλήθηκαν καθώς ο Πάνος Μπιτσαξής δεν κάνει καμία αναφορά στο σύλλογο όπου ανήκει η παίκτρια.

Η ανακοίνωση του ΝΟΒ αναφέρει τα εξής:

"O κ. Μπιτσαξής πολύ σωστά έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στον Πρόεδρο της ΚΟΕ για την υψηλή διάκριση της αθλήτριας του σωματείου μας Αλεξάνδρας Ασημάκη ως κορυφαία πολίστρια του κόσμου για το 2011.

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας έχει στηρίξει τις Εθνικές ομάδες του Υγρού Στίβου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και φυσικά τα αποτελέσματα και οι διακρίσεις τους είναι γνωστές και μας έχουν κάνει εθνικά υπερήφανους.
Ξέχασε όμως να συγχαρεί και τους "φυσικούς γονείς" της διακεκριμένης Αλεξάνδρας Ασημάκη που δεν είναι άλλος από το Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, το σωματείο όπου η Αλεξάνδρα Ασημάκη ξεκίνησε την αθλητική της καριέρα και συνεχίζει να τιμά φορώντας το σκουφάκι του ΝΟΒ, τo σωματείο που την στηρίζει να συνεχίζει τον αθλητισμό, να συμμετέχει σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και να είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας, χωρίς την παραμικρή στήριξη της Πολιτείας σε όλους τους τομείς

Keywords
Αναζητήσεις
asimaki, αλεξανδρα ασημακη hot
Τυχαία Θέματα