Εκτενές αφιέρωμα στο ξενύχτι των παικτών της Σάλκε, μεταξύ των οποίων και του Κυριάκου Παπαδόπουλου, από την εφημερίδα Bild της Γερμανίας

Οι συνήθειες της Ελλάδας δύσκολα κόβονται για τους έλληνες τουλάχιστον, με τη γερμανική Bild να το υπογραμμίζει στο άρθρο της, που έχει πρωταγωνιστή τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και το πρόσφατο ξενύχτι του σε νυχτερινό κλαμπ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Παπαδόπουλος μαζί με τους συμπαίκτες του Μάνουελ Νόιερ, Κλας-Γιαν Χούντελαρ, Ζερμέιν Τζόουνς, Λούκας Σμιτς, Χανς Σαρπέι και Κριστόφ Μόριτς, τα... έσπαγαν μέχρι τις 4 το πρωί της Κυριακής. Το γλέντι

μάλιστα, ακολούθησε τη νέα γκέλα της ομάδας που ξόδεψε αρκετά εκατομμύρια το καλοκαίρι, αυτήν τη φορά μένοντας στο 1-1 στη Φρανκφούρτη με την Αϊντραχτ των Τζαβέλλα, Γκέκα, Αμανατίδη, το απόγευμα του Σαββάτου (23/10) για την 9η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.

Μετά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, η ομάδα του Φέλιξ Μάγκατ βρίσκεται στην προτελευταία θέση του πίνακα με έξι βαθμούς, ισοβαθμώντας με την Γκλάντμπαχ, 18 βαθμούς μακριά από την κορυφή και μόλις έναν πάνω από την τελευταία Κολονία!

Ο Μάγκατ πάντως δεν φάνηκε να ενο

Keywords
Τυχαία Θέματα