Εδειξε ενδεκάδα για Κέρκυρα ο Κωστένογλου

Την ώρα που το κλίμα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, αφού οι απλήρωτοι παίκτες της ομάδας περίμεναν να ακούσουν κάτι χειροπιαστό από τις διοικητικές εξελίξεις και όχι να κάνουν εκ νέου υπομονή 45 μέρες για να φανεί αν ο υποψήφιος επενδυτής σκοπεύει να πάρει την Ενωση και να ρίξει χρήμα, ο Νίκος Κωστένογλου καταστρώνει τα πλάνα του για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Κέρκυρα

στο ΟΑΚΑ, όπου σκοπεύει να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην Αντερλεχτ.

Σύμφωνα με όσα έδειξε στην σημερινή (2/12) προπόνηση στα Σπάτα, ο τεχνικός της ΑΕΚ σκοπεύει να επαναφέρει τον Αραμπατζή κάτω από τα δοκάρια με τους Κοντοέ, Μπουγαϊδη, Δέλλα, Καράμπελα στην άμυνα. Πάντως με δεδομένο πως ο Μπουγαιδης θα αγωνιστεί με την ομάδα Νέων φαίνεται πως τον Δέλλα στα στόπερ θα πλαισιώσει είτε ο Μανωλάς είτε ο Κάλα.

Ο Γεωργέας, χρησιμοποιήθηκε όπως και κόντρα στον Παναιτωλικό ως αμυντικός μέσος έχοντας τον Ρίκκα στο πλευρό του αυτή τη φορά, με τους Μπέλεκ (δεξιά) Λεονάρντο (αριστερά) και Χοσέ Κάρλος να συνθέτουν την τριάδα πίσω από τον προωθημένο Σιαλμά.

Για το ματς με την Κερκυρα δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Μάκος, ενώ ο Κωστένογλου δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στους τραυματίες Λυμπερόπουλο, Καφέ, Γκουντγιονσεν και Βάργκας. Ο τελευταίος θα υποβληθεί απόψε σε μαγνητικό για να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί όντως θλάση ο Λυμπε έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο και ελαφρύ τρέξιμο, ενώ οι Καφές και Φούντας ατομικό υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή.

Keywords
Τυχαία Θέματα