Εδειξε 11άδα ο Σάντος. Με τους "βασικούς" αγωνίστηκε στην προπόνηση ο Χολέμπας

Τις πρώτες του σκέψεις για το φιλικό της Ελλάδας με τη Ρωσία (11/11) έδειξε στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (9/11) ο Φερνάντο Σάντος. Φωτάκης και Γκέκας ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που είχαν και υπολογίζονται για τη βασική ενδεκάδα.

Ο Φάνης Γκέκας, ο οποίος έκανε χθες ατομικό πρόγραμμα, την Τετάρτη (9/11) προπονήθηκε κανονικά ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Γιώργο Φωτάκη που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Οι διεθνείς ξεκίνησαν

την προπόνηση με τρέξιμο και στην συνέχεια έκαναν ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας. Δούλεψαν αρκετά στον τομέα της τακτικής και της επιθετικής ανάπτυξης και στο δίτερμα που έγινε σε όλο το γήπεδο ο Σάντος έκανε αρκετές παρατηρήσεις αφού ήθελε το παιχνίδι της Εθνικής να ξεκινά από τις πτέρυγες.

Στο σχήμα των "βασικών" ο Σάντος έβαλε τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Τοροσίδη, Χολέμπας, Παπασταθόπουλο και Α. Παπαδόπουλο. Στα χαφ ξεκίνησε τους Κατσουράνη, Φωτάκη και Καραγκούνη. Στην επίθεση αριστερά ήταν ο Σαμαράς, δεξιά ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή ο Γκέκας.

Στην άλλη ομάδα αγωνίστηκαν οι Χαλκιάς, Μανιάτης, Γιαννούλης, Μάκος, Μαλεζάς, Θεοδωρίδης, Τζιόλης, Χαριστέας, Λυμπερόπουλος, Κονέ και Μήτρογλου.

Ο Στέφανος Καπίνο έκανε ιδιαίτερα μαθήματα με τον προπονητή τερματοφυλάκων της Εθνικής, Ζουστίνιο. Ο νεαρός γκολκίπερ του Παναθηναϊκού δούλεψε αρκετά με τον Πορτογάλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα