"Εχω κλείσει στον Παναθηναϊκό"

Στην παραδοχή ότι έχει υπογράψει για τέσσερα χρόνια στον Παναθηναϊκό προέβη ο Ισμαελ Μπλάκο σε πηγαδάκι, σύμφωνα με δημοσίευμα ελληνικής εφημερίδας. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Goal, ο αργεντίνος επιθετικός αποκάλυψε σε κουβέντα που είχε με οπαδό του Παναθηναϊκού κατά τη νυχτερινή του έξοδο το βράδυ του Σαββάτου (21/5), ότι θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.Σύμφωνα
με το άρθρο, ο Μπλάνκο βρέθηκε μαζί με τον Γιάχιτς και έναν ακόμη άνδρα σε νυχτερινό μαγαζί των νοτίων προαστίων, όπου ένας θαμώνας τον αναγνώρισε και τον πλησίασε για να βγάλει μαζί του μια φωτογραφία.

"Αν είσαι φίλος της ΑΕΚ πρέπει να πληρώσεις" τού είπε αστειευόμενος ο Μπλάνκο και τότε συνέχεια ο φίλαθλος εμφάνισε το κινητό του για να δείξει τα πειστήρια των 'πράσινων' φρονημάτων του."Σε παρακαλώ, εγώ είμαι βάζελος" τον ενημέρωσε και έδειξε το τριφύλλι στην οθόνη της συσκευής του. Τότε ο ψηλός της παρέας του Μπλάνκο γέλασε και παρενέβη στη συζήτηση, αποκαλύπτοντας ότι "έχει κλείσει στον Παναθηναϊκό για τέσσερα χρόνια".Ο οπαδός του Παναθηναϊκού αιφνιδιάστηκε, αλλά έμπλεος ενθουσιασμού απευθύνθηκε στον Αργεντινό σέντερ φορ. "Αλήθεια; Αλήθεια;" ρώτησε, με τον 28χρονο επιθετικό να απαντάει: "Οh yes, oh yes»...".
Keywords
Τυχαία Θέματα