Εχει βρει τον τρόπο με τον Κούτσι...

Οπως και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο Πανιώνιος επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού με γκολ του Κούτσι, αυτή τη φορά στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για την 17η αγωνιστική της Super League. Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές, έφτασε μία εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Σκέμπρι για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα, με το οποίο οι κυανέρυθροι

επέστρεψαν στις νίκες και "σκαρφάλωσαν" στην ένατη θέση της βαθμολογίας. Μοιραίος για τους φιλοξενούμενους, που έμειναν χωρίς νίκη για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική, ο Καμαρά, ο οποίος σε δύο περιπτώσεις δεν τελείωσε τις ευκαιρίες που του δημιουργήθηκαν.

Με παρόμοια συστήματα παρέταξαν οι Μάντζιος και Τεννές τις ομάδες τους, με αποτέλεσμα να... αλληλοεξουδετερωθούν στο χώρο του κέντρου. Ομο, Ρόβας και Σάμαρης από την μία, Μητρόπουλος, Ρότσα και Μουμίν από την άλλη έκαναν όλο το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, με τους Κούτσι και Χαριστέα να μην τροφοδοτούνται καθόλου.

Οι δύο τερματοφύλακες απειλήθηκαν από μία φορά στο πρώτο 45λεπτο. Στο 9'ο Κούτσι δοκίμασε το πόδι του από πλάγια θέση, αντί να μοιράσει στον ξεμαρκάριστο Σκέμπρι, ενώ στο 14'ο Καμαρά αιφνιδίασε με ένα μακρινό σουτ, που κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Σιδεράκη.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Τεννές πέρασε στην κορυφή της επίθεσης τον Καραμαλίκη και τράβηξε στην αριστερή τπέρυγα τον Χαριστέα, όμως δεν άλλαξε τίποτα στην επιθετική λειτουργία του Παναιτωλικού, αφού το πρόβλημα ήταν στο πώς θα πάει η μπάλα μπροστά.

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζαν και οι γηπεδούχοι, όμως στο 53' ο Σκέμπρι κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα των φιλοξενούμενων με μια εξαιρετική κάθετη μπαλιά, την οποία εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Κούτσι, που πρόλαβε την έξοδο του Μπλάζιτς και με πλασέ έγραψε το τελικό 1-0.

Ο Σιδεράκης ουσιαστικά κινδύνεψε μία φορά στα εναπομείναντα λεπτά. Στο 59' ο Μουμίν έκλεψε στο χώρο του κέντρου, έδωσε στον Καμαρά, ο οποίος όμως έχασε το κοντρόλ και αναγκάστηκε να ψάξει τον Καραμαλίκη αντί να πλασάρει τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα