Διαθέσιμος για Αρη ο Γκόινς του ΚΑΟΔ

Προσδοκώντας να κατακτήσει την πρώτη φετινή νίκη του στην Α1 και έχοντας στη σύνθεσή του τον προσφάτως αποκτηθέντα, Μέλβιν Γκόινς, υποδέχεται αύριο (12/11) τον ’ρη ο ΚΑΟΔ (19:00GR).

"Μετά το άτυχο αποτέλεσμα στη Ρόδο, όπου δικαιούμασταν τη νίκη, επιστρέφουμε στο γήπεδό μας για να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με πολύ βαριά φανέλα και μεγάλη ιστορία. Ο ’ρης, παρά τα προβλήματα που έχει, παραμένει μεγάλη ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, το οποίο θα αντιμετωπίσουμε με μεγάλη

σοβαρότητα και θα προσπαθήσουμε μέσα από τη βελτίωση που παρουσιάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι, να το κερδίσουμε", επισήμανε ο Γιώργος Καλαφατάκης.

Ο τεχνικός των Δραμινών πρόσθεσε: "Έχουμε την προσθήκη του Γκόινς, ο οποίος βέβαια έχει κάνει μόνο δύο προπονήσεις και έτσι είναι ανέτοιμος να μας βοηθήσει όσο θα θέλαμε. Είμαι αισιόδοξος, όμως, ότι θα μας προσφέρει ακόμη και έτσι κάποιες βοήθειες στη θέση των γκαρντ. Περιμένουμε τον κόσμο της Δράμας να γεμίσει το γήπεδο και να βοηθήσει, ώστε στο τέλος του παιχνιδιού να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε την 1η μας νίκη στο πρωτάθλημα".

Ο Σάκης Καρύδας παραδέχτηκε το δύσκολο της αποστολής, η οποία γίνεται δυσκολότερη επειδή και ο αντίπαλος "δεν έχει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα. Παρ' όλα αυτά το παιχνίδι θα γίνει στην έδρα μας και στόχος μας είναι να καταφέρουμε να πάρουμε το πρώτο ροζ φύλλο μας" όπως ανέφερε ο έμπειρος γκαρντ. Κατέληξε τονίζοντας:

"Ο ’ρης είναι μια καλή ομάδα με ιστορία και μπασκετικό φίλαθλο κόσμο, αλλά και εμείς είμαστε μία νέα ομάδα που βελτιώνεται συνεχώς. Με αφετηρία το παιχνίδι μας στη Ρόδο, στο οποίο παίξαμε καλά και μπορούσαμε να το κερδίσουμε, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να νικήσουμε, για να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία την προσπάθειά μας στο πρωτάθλημα. Θέλουμε ο κόσμος της Δράμας να γεμίσει το Κραχτίδης και να μας δώσει την ώθηση για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επιτυχία".

Keywords
Τυχαία Θέματα