Διαψεύδουν για "διαζύγιο" με Δώνη στον Ατρόμητο

22:07 6/5/2011 - Πηγή: Sport.gr
Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που θέλουν τον Γιώργο Δώνη να αποχωρεί από τον Ατρόμητο προχώρησαν οι επιτελείς της ομάδας του Περιστερίου. Φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης προγραμματίστηκε για την Τετάρτη (11/5). Η φημολογία, που αναπτύχθηκε την Παρασκευή (6/5) παρουσίαζε τον Γιώργο Δώνη και τον Ατρόμητο να "χωρίζουν". Από την ΠΑΕ, πάντως, διαψεύσθηκε το σενάριο και μάλιστα επισημάνθηκε ότι το συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών έχει ισχύ για ένα ακόμη έτος.
 
Στο
συμβόλαιο του Έλληνα τεχνικού με το σύλλογο του Περιστερίου υπάρχουν όροι, σύμφωνα με τους οποίους έχει το δικαίωμα να μετακομίσει σε άλλη ομάδα στην Ελλάδα μέχρι τις 31 Μαΐου, μόνο εφόσον πρόκειται για τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.
 
Επίσης, σε περίπτωση που ο Δώνης δεχθεί πρόταση μέχρι τις 31 Μαΐου, η οποία θα προέρχεται από οποιαδήποτε ομάδα του εξωτερικού, τότε θα έχει την ελευθέρας να συνεργαστεί μαζί της.Φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης
Φιλικό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο Περιστερίου θα δώσει ο Ατρόμητος την Τετάρτη (11/5 18:30GR). Η ομάδα του Γιώργου Δώνη βρίσκεται σε αναζήτηση αντιπάλου για ακόμη ένα φιλικό, για την Τετάρτη 18 Μαΐου.Στο μεταξύ, στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου, έγινε σήμερα η προπόνηση της ομάδας στην οποία έλαβαν μέρος όλοι οι παίκτες. Οι ποδοσφαιριστές έμειναν ελεύθεροι για το Σαββατοκύριακο και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Δευτέρας.   
Keywords
Τυχαία Θέματα