Διάψευση Τσάκα και επίθεση σε Καρπετόπουλο!

Εκνευρισμένος είναι ο Βλάσης Τσάκας με σημερινό (9/11) δημοσίευμα αθρογράφου αθλητικής εφημερίδας, που τον θέλει να έχει σχέσεις με τον γενικό διευθυντή των εγκαταστάσεων του ομίλου Βαρδινογιάννη στην Τζέντα, Γιάννη Γενεράλη, που παράλληλα αφήνει υπόνοιες ότι είναι μπροστινός του Τζίγκερ. Ο εκπρόσωπος και συνεργάτης του Πρίγκιπα διέψευσε τα εν λόγω σενάρια, ενώ φέρεται πρόθυμος να κινηθεί νομικά κατά

του δημοσιογράφου Αντώνη Καρπετόπουλου, αν ο τελευταίος δεν προχωρήσει άμεσα σε αποκατάσταση της αλήθειας, όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο Βλάσης Τσάκας στο sport.gr!

Ο αρθρογράφος της "Sportday" έγραψε σήμερα (9/11) στην σελίδα του πως ο Βλάσης Τσάκας γνωρίζεται με τον γενικό διευθυντή των εγκαταστάσεων του ομίλου Βαρδινογιάννη στην Σαουδική Αραβία και Ρεθυμνιώτη επιχειρηματία Γιάννη Γενεράλη και άφησε να εννοηθεί πως είναι άνθρωπος του Τζίγκερ!

"Ολα αυτά είναι για γέλια, καμία σχέση με Γενεράλη και Τζίγκερ"
Από την πλευρά του ο Βλάσης Τσάκας με δήλωσή του στο sport.gr διέψευσε τα παραπάνω τονίζοντας, αφενός πως δεν γνωρίζει τον Γιάννη Γενεράλη, ούτε είναι "μπροστινός του Τζίγκερ" και αφετέρου ότι θα κινηθεί νομικά κατά του Αντώνη Καρπετόπουλου, αν ο δημοσιογράφος δεν ανακαλέσει τα γραφόμενά του!

"Ολα αυτά που γράφονται είναι για γέλια! Δεν ξέρω κανένα Γενεράλη και ούτε έχω σχέσεις μαζί του", είπε αρχικά στο sport.gr ο συνεργάτης του Σουλτάν Αλ Σαούντ και πρόσθεσε σε ό,τι έχει να κάνει με τον Τζίγκερ: "Η μόνη σχέση που έχω με τον κ. Βαρδινογιάννη είναι η ολοκλήρωση του deal. Ούτε μπροστινός του είμαι ούτε τίποτα. Εμένα με ενδιαφέρει να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να πάρουμε την ομάδα"!

"Ανακάλεσε αλλιώς θα πάμε στα δικαστήρια"
Κατόπιν έκανε επίθεση στον Αντώνη Καρπετόπουλο για τα δημοσιεύματά του, λέγοντας: "Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος εδώ και δύο μήνες, τόσο από την ραδιοφωνική του εκπομπή, όσο και από την εφημερίδα που αρθρογραφεί λέει και γράφει ανακρίβειες για το πρόσωπό μου και για τον Πρίγκιπα. Δεν ξέρω από πού είναι υποκινούμενος και τι σκοπούς εξυπηρετεί με όλα αυτά. Ομως εάν δεν προχωρήσει άμεσα σε αποκατάσταση της αλήθειας σε ό,τι με αφορά στο σημερινό του δημοσίευμα τότε το λόγο θα έχει η δικαιοσύνη"!

Keywords
Τυχαία Θέματα