Χιμένεθ: Κάθε μέρα βλέπω την ομάδα να βελτιώνεται

Για μοιρασμένο παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια, αλλά και ευκαιρία της ΑΕΚ να πάρει στο τέλος την νίκη, έκανε λόγο ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το 1-1 με τον Παναθηναϊκό, για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Ο ισπανός τεχνικός παρουσιάστηκε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, τονίζοντας πως η ομάδα του μέρα με τη μέρα βελτιώνεται. Στη συνέχεια βέβαια πρόσθεσε πως τα συνεχόμενα παιχνίδια των πλέι οφ προκαλούν απώλειες στα ρόστερ (με τελευταίο... θύμα τον Σανέλ Γιάχιτς), ενώ δικαιολόγησε πλήρως τον επιθετικό της Ενωσης,
Ισμαελ Μπλάνκο, για το αυτογκόλ της ισοφάρισης. Tέλος εξέφρασε το παράπονό του για το γεγονός ότι οι κιτρινόμαυροι θα αγωνιστούν μόλις σε ένα παιχνίδι μπροστά στον κόσμο τους, ενώ έχρισε τον ΠΑΟΚ φαβορί για την νίκη την Κυριακή.Αναλυτικά τα λόγια του ισπανού προπονητή:
"Πιστεύω ότι ήταν ένα έντονο παιχνίδι και από τις δυο πλευρές με δύο καλές ομάδες που διεκδίκησαν τη νίκη. Είχαμε ευκαιρίες και νομίζω ότι είχαμε και περισσότερες ευκαιρίες από αυτούς και στο τέλος του παιχνιδιού μπορούσαμε να είχαμε πάρει και τη νίκη.Μπήκαμε νωρίς στο σκορ ελέγξαμε το κέντρο του γηπέδου αλλά με ένα ανθρώπινο λάθος μας ισοφάρισαν. Να τονίσω ότι ο Παναθηναϊκός έκανε ένα καλό παιχνίδι όπως και εμείς όμως. Παίξαμε με τάξη, ήμασταν ελαστικοί σε άμυνα και επίθεση και κάθε μέρα βλέπω την ομάδα να βελτιώνεται.Είναι κρίμα που στα πλέι οφ τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα γιατί οι ποδοσφαιριστές κουράζονται και έχεις και πολλές απώλειες στο ρόστερ και αυτό συμβαίνει όχι μόνο σε εμάς αλλά και στις άλλες ομάδες"."Φαβορί ο ΠΑΟΚ"
Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως αν η ΑΕΚ δεν κερδίσει τον ΠΑΟΚ την Κυριακή δυσκολεύουν τα πράγματα, ο Μανόλο Χιμένεθ απάντησε: "Σίγουρα θα δυσκολέψει η κατάσταση και αυτό που με πονάει και με στεναχωρεί είναι ότι εμείς είχαμε μόνο ένα παιχνίδι που παίζαμε εντός έδρας, δεν θα έχουμε άλλο, δεν θέλω να μπω σε καμία διαδικασία αντιπαράθεσης αλλά κάποιος πρέπει να μου εξηγήσει πως σε έναν τελικό Κυπέλλου που δεν ήμασταν καν γηπεδούχοι ήμαστε υπαίτιοι για αυτά που έκαναν κάποιοι βάνδαλοι.Είναι κάποια πράγματα πέρα από κάθε λογική και αυτό κάνει κακό στο ποδόσφαιρο. Ξέρουν πολύ καλά ποιοι είναι να τους βρουν και να τους στερήσουν τη παρουσία τους στο γήπεδο. Τότε θα επιστρέψουν και οι καλοί φίλαθλοι. Ναι αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί και εμείς θα παίξουμε χωρίς κόσμο. Δεν θα έχει την ίδια πίεση με αυτή που θα έχουμε εμείς στην Τούμπα".
Keywords
Τυχαία Θέματα