Χαμόγελα για Καστίγιο, ψάχνουν φορ στον Αρη

Ο Αρης δεν έχει την πολυτέλεια να εφησυχάσει, νιώθει όμως καλύτερα έπειτα από τη χθεσινή (22/01) εύκολη νίκη επί της Δόξας Δράμας, κυρίως όμως γιατί πλησίασε στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης. Σπουδαίο ρόλο έπαιξε ασφαλώς και η μεταμόρφωση του Νέρι Καστίγιο ο οποίος ουδεμία σχέση είχε (και) χθες, με τον παίκτη που μέχρι πρότινος θεωρείτο αρνητικός πρωταγωνιστής.

Και δεν αναφερόμαστε στα δύο γκολ που πέτυχε ο μεξικάνος όσο στη διάθεση που επέδειξε, αλλά

και στις αρχηγικές ικανότητες. Μάλιστα, η απόδοσή του σχολιάστηκε έντονα (...όπως συνηθίζεται) και από τον Τύπο του Μεξικού όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι Β«φαίνεται ότι έχει επανέλθει η ηρεμία στη ζωή του Καστίγιο που σκόραρε δύο γκολ, βοηθώντας την ομάδα του στη νίκη επί της Δόξας ΔράμαςΒ».

Βέβαια και ο ίδιος ο παίκτης έχει δηλώσει ότι πλέον νιώθει πολύ καλύτερα και πως αυτός είναι ο λόγος που αγγίζει τα επίπεδα απόδοσης που ο ίδιος επιθυμεί. Γενικά όμως, ο Αρης νιώθει καλύτερα. Παίκτες που μέχρι πρότινος ήταν στην πόρτα της εξόδου, αποδεικνύεται ότι κακώς έτυχαν αυτής της μεταχείρισης από τον προηγούμενο προπονητή, Μίχαλ Πρόμπιερζ. Τρανό παράδειγμα αποτελεί ο Νοέ Ακόστα ο οποίος δεν πήρε ούτε μία ευκαιρία από τον Πρόμπιερζ, αλλά (και) χθες έκανε πολύ καλό παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, ρεπό έχουν οι παίκτες τη σημερινή (23/01) μέρα, δεν ισχύει το ίδιο για τον Μανουέλ Μασάδο και τη διοίκηση. Οι δύο πλευρές θα καθίσουν να εξετάσουν το ενδεχόμενο ενίσχυσης της ομάδας, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Ο πορτογάλος προπονητής θέλει την απόκτηση ενός φορ περιοχής, καθώς ο Αρης - τούτη τη στιγμή - δεν έχει το κλασικό σέντερ φορ.

Keywords
Τυχαία Θέματα