Χαλαρή 4αρα η Ρεάλ Μαδρίτης επί της Χετάφε, χατ-τρικ ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Εύκολο βράδυ πέρασε η Ρεάλ Μαδρίτης, που επιβλήθηκε με 4-0 της Χετάφε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις, ενώ η ομάδα του Μίτσελ παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Κριστιάνο Ρονάλντο που πέτυχε χατ-τρικ και έφτασε τα 36 τέρματα στην φετινή Primera Division, παίρνοντας σημαντική διαφορά από τον έτερο διεκδικητή του Χρυσού Παπουτσιού, Λιονέλ Μέσι, που έχει 31 γκολ.
Οι μαδριλένοι έδειξαν από τα πρώτα λεπτά ποιος είναι το αφεντικό και πήραν από νωρίς τα ηνία του αγώνα στα χέρια τους, με τον Ρονάλντο να δίνει τον ρυθμό. Ο πορτογάλος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τη βασίλισσα στο 24ο λεπτό, ύστερα από ωραία μπαλιά του Οζίλ.Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο συνέχισε να πιέζει και μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, με τον Ρονάλντο να ψάχνει συνέχεια το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το πέτυχε στο 58`, εκμεταλλευόμενος και πάλι την ασίστ του Οζίλ.Ο Μπενζεμά έκανε τρία τα τέρματα της Ρεάλ στο 77`, ένα μόλις λεπτό μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ρονάλντο κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μανέ και δεν αστόχησε από τα 11 βήματα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.Τα υπόλοιπα ματς
Το... κακό παράδειγμα της Μπιλμπάο ακολούθησε η Ατλέτικο Μαδρίτης, που ηττήθηκε εκτός έδρας με 1-2 από τη Ράσινγκ Σανταντέρ και έχασε την ευκαιρία να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση μίας από τις θέσεις που οδηγούν στο Europa League της επόμενης σεζόν.Οι μαδριλένοι προηγήθηκαν στο 11` με τον Σουάρες, αλλά η Σανταντέρ πέτυχε την ανατροπή χάρη στα τέρματα των Κένεντι (38`) και Ρόζενμπεργκ (48`).Την παραμονή της στην κατηγορία κλείδωσε η Μάλαγα, που νίκησε με 2-0 τη Σπόρτινγκ Χιχόν και έφτασε τους 45 βαθμούς, 6 περισσότερους από την ζώνη του υποβιβασμού. Μπαπτίστα (10`) και Ελιζέου (68`) πέτυχαν τα γκολ των γηπεδούχων.Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 36ης αγωνιστικής:
Τρίτη (10/05)
Ντεπορτίβο Λα Κορούνια - Αθλέτικ Μπιλμπάο: 2-1 (22` Αντριάν, 71`αυτ. Καστίγιο - 3` Τοκέρο)
Μάλαγα - Σπόρτινγκ Χιχόν: 2-0 (10` Μπαπτίστα, 68` Ελιζέου)
Ράσινγκ Σανταντέρ - Ατλέτικο Μαδρίτης: 2-1 (38` Κένεντι, 48` Ρόζενμπεργκ - 11` Σουάρες)
Ρεάλ Μαδρίτης - Χετάφε: 4-0 (24`, 58`, 90`+2` Κριστιάνο Ρονάλντο, 76` Μπενζεμά)Τετάρτη (11/05)
21:00GR Αλμερία - Βιγιαρεάλ
21:00GR Λεβάντε - Μπαρτσελόνα
21:00GR Ρεάλ Σοσιεδάδ - Σαραγόσα
22:00GR Εσπανιόλ - Βαλένθια
22:00GR Χέρκουλες - Μαγιόρκα
23:00GR Οσασούνα - Σεβίλη
Keywords
Τυχαία Θέματα