Μπήκε στην 15άδα των πράσινων "φονιάδων" ο Τζιμπρίλ Σισέ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ με τα δύο γκολ που πέτυχε εναντίον της ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική των play off οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην πρώτη θέση του μίνι πρωταθλήματος και αυτόματα στα προκριματικά του Champions League. Παράλληλα, ο Γάλλος στράικερ έφτασε τα 47 γκολ
με τη φανέλα του Τριφυλλιού στο ελληνικό πρωτάθλημα και μπήκε στην πρώτη 15άδα των πράσινων "φονιάδων" σε μόλις δύο χρόνια παρουσίας του στον Παναθηναϊκό! Με τα δύο τέρματα που σημείωσε απέναντι στον Σάχα, ο 29χρονος επιθετικός πήγε στα 24 φέτος στο πρωτάθλημα και με τα 23 που είχε πετύχει πέρυσι έφτασε τα 47 συνολικά στην Σούπερ Λίγκα. Κι όλα αυτά, μόλις σε δύο σεζόν φορώντας τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.Εχοντας αυτή την συγκομιδή, μπήκε στην πρώτη δεκαπεντάδα των σκόρερ του Παναθηναϊκού στο ελληνικό πρωτάθλημα, ξεπερνώντας τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη που είχε 46 και πιάνοντας τον Τάκη Παπαδημητρίου με 47 τέρματα.Στην κορυφή των πράσινων σκόρερ είναι ο μεγάλος Πολωνός κανονιέρης Κριστόφ Βαζέχα με 244, ακολουθεί ο "ψηλός" Αντώνης Αντωνιάδης με 180, ο "στρατηγός" Μίμης Δομάζος με 134, ο "Μητσάρας" του ελληνικού ποδοσφαίρου Δημήτρης Σαραβάκος με 128, ο Κώστας Ελευθεράκης με 85, ο Ανδρέας Παπαεμμανουήλ με 80, ο Νίκος Λυμπερόπουλος με 72, ο Γιώργος Χ. Γεωργιάδης με 60, ο Τάκης Λουκανίδης με 59, ο Βαγγέλης Πανάκης με 57 κλείνοντας την πρώτη δεκάδα.

Ακολουθούν ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης επίσης με 57, ο Οσκαρ Αλβαρέζ με 55, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με 52 και ο Κώστας Αντωνίου με 49, βρίσκονται πάνω από τον Τζιμπρίλ Σισέ, που αν δεν κάνει πράξη την απειλή του για να αποχωρήσει από τους πράσινους θα μπει σίγουρα την επόμενη σεζόν στο Top 10.
Keywords
Τυχαία Θέματα