Μπήκε ο Μανιάτης, ετοιμάζει Φέτφα ο Βαλβέρδε

Πολλαπλασιάστηκαν την Δευτέρα (17/10) οι ελπίδες του Γιάννη Μανιάτη να βρίσκεται στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Μπορούσια του Ντόρτμουντ την Τετάρτη (19/10). Τον Γιάννη Φετφατζίδη ετοιμάζει για το αρχικό σχήμα ο βάσκος τεχνικός.

Εχοντας ήδη αφήσει στο παρελθόν το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το

ματς με την πρωταθλήτρια Γερμανίας και ο Μανιάτης προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς στην πρωινή προπόνηση των ερυθρολεύκων.

Αυτή τη φορά ο διεθνής αμυντικός δεν είχε ενοχλήσεις, ωστόσο η μεγάλη του αποχή από την αγωνιστική δράση δύσκολα θα επιτρέψει στον Βαλβέρδε να τον ρίξει στην μάχη από την αρχή.

Με δεδομένη όμως την απουσία λύσεων στο δεξί άκρο της άμυνας από την στιγμή, που λείπει και ο Τοροσίδης, είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθεί κατά την διάρκεια του αγώνα και ανάλογα με τις ανάγκες.

Από εκεί και πέρα, ο Βαλβέρδε έδειξε σήμερα πως σκέφτεται σοβαρά να δώσει φανέλα βασικού στον Γιάννη Φετφατζίδη, αντικαθιστώντας τον Τζαμέλ Αμπντού, που ούτε κόντρα στην ΑΕΚ έπιασε καλή απόδοση.

Στο μέτωπο των τραυματιών ο Τοροσίδης ξεκίνησε ελαφρύ τρέξιμο και ο στόχος είναι να προλάβει το ματς με τον Πανιώνιο. Το ίδιο ισχύει και για τον Φέισα, ο οποίος έκανε ατομικό σε γυμναστήριο και γήπεδο.

Ο Φουστέρ, που τέθηκε νοκ άουτ από το ματς με τη Ντόρτμουντ παρέμεινε σπίτι του, καθώς πρώτα πρέπει να... ηρεμήσουν τα πλευρά του και μετά να ξεκινήσει το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Τέλος ο Γέστε ξεκίνησε τρέξιμο και στόχος είναι να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 19 Νοεμβρίου. Οι ερυθρόλευκοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο (18/10) με την προπόνηση που θα γίνει στο Ρέντη στις 19:00GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα