bet-at-home: H τελευταία στροφή...

Τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και όλα παίζονται για τα πλέι οφ και τον υποβιβασμό, οπότε δεν υπάρχουν παιχνίδια που εύκολα κανείς μπορεί να προβλέψει το αποτέλεσμα. Κι όσοι μπορούν δεν έχουν παρά να στοιχηματίσουν στην bet-at-home.com το κουπόνι της οποίας έχει τα πάντα. Ολυμπιακός – Λάρισα, στη φιέστα τίτλου και η bet-at-home.com  προτείνει 1,15  για τη νίκη των πρωταθλητών, 6,70
για το "Χ" και 14,00 για τη νίκη των "βυσσινί" στην τελευταία εμφάνισή τους στη Σούπερ λίγκα.Ολυμπιακός Β. – Παναθηναϊκός, σε ένα από τα πιο σημαντικά ματς της αγωνιστικής και η bet-at-home.com ανταμείβει με 2,30 τη νίκη των "ερυθρόλευκων", με 3,35 την ισοπαλία και με 2,80 τη νίκη των "πράσινων".ΑΕΚ – Ηρακλής, στον δρόμο του "δικέφαλου" για τα πλέι οφ, και η τριπλέτα μας δίνει 1,40 για τον "άσσο", 4,00 για το "Χ" και 7,90 για το "διπλό".Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος και η νίκη των υποβιβασμένων γηπεδούχων αποδίδει 2,60, η ισοπαλία 3,10 και η νίκη των φιλοξενούμενων 2,60.Ατρόμητος – Καβάλα και τα τρία στοιχεία μας δίνουν 2,20 / 3,10 / 3,20.
ΠΑΟΚ – Κέρκυρα και η νίκη της ομάδας του Βορρά… μετριέται στο 1,25 από την bet-at-home.com, η ισοπαλία στο 4,80 και η νίκη των "Φαιάκων" στο 12,00.Πανσερραϊκός – Εργοτέλης, με τους γηπεδούχους να έχουν αποφασίσει να μας αποχαιρετήσουν με ψηλά το κεφάλι (φάνηκε από τις τελευταίες -χωρίς άγχος- εμφανίσεις τους) και την bet-at-home.com να δίνει 2,40 για το "1", 3,10 για το "Χ" και 2,85 για το "2".Σαφώς και υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές, για όλα τα παιχνίδια (πλην του Ολυμπιακός - Λάρισα), τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της bet-at-home.com. Μπείτε στο παιχνίδι, ακόμα και τώρα, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, γιατί απλά το παιχνίδι είναι αέναο…Σχετικά με την bet at home.com:
Η bet-at-home.com AG, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στους τομείς Online-Gaming και αθλητικού στοιχήματος. Με σχεδόν δύο εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες η bet-at-home.com είναι μία από τις πιο δημοφιλείς στοιχηματικές εταιρίες στην Ευρώπη και είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια της Βιέννης και της Φρανκφούρτης.
Keywords
Τυχαία Θέματα