Μπαταγιάνης: Να αποκτήσουν τα παιδιά του Περιστερίου την συνείδηση ότι η ομάδα της καρδιάς τους είναι εν τέλει η ομάδα της πόλης τους.

19:31 9/6/2010 - Πηγή: Sport.gr

Την στήριξη του κόσμου για να εδραιωθεί ο Ατρόμητος ως υπολογίσιμη και σίγουρη αξία στην Σούπερ Λίγκα ζήτησε ο Ευάγγελος Μπαταγιάννης, με δηλώσεις του την Τετάρτη (9/6) στο επίσημο site του συλλόγου. Φιλοδοξία του αντιπροέδρου της ΠΑΕ είναι "οι νέες γενιές των παιδιών που ζουν σήμερα στο Περιστέρι θα αποκτήσουν την συνείδηση ότι η ομάδα της καρδιάς τους είναι εν τέλει η ομάδα της πόλης τους".

"Αυτή η πενταετία είναι ένα χρονικό διάστημα το οποίο

χαρακτηρίζεται από ιδιαιτερότητες. Ενώ ξεκίνησε θριαμβευτικά με την έξοδό της ομάδας στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και τη διπλή αναμέτρηση με την τότε κάτοχο του θεσμού Σεβίλλη, ήρθε το αναπάντεχο πισωγύρισμα με τον υποβιβασμό στη Β’ Εθνική που όπως και να το κάνουμε μας σημάδεψε αγωνιστικά και ζημίωσε το πρεστίζ του συλλόγου.

Ήταν πολύ σημαντικό όμως και συνάμα ευχάριστο ότι ο Ατρόμητος ανέβηκε αμέσως και αυτή την στιγμή προσπαθεί να βρει το σωστό βηματισμό για να γίνει μια υπολογίσιμη και σίγουρη αξία για τη Σούπερ Λίγκα".

Keywords
Τυχαία Θέματα