Μπασκετική τριάδα

Χαίρετε, κύριοι. Μόνο η Αρσεναλ μας έκανε τη χάρη χθες. Ο Ολυμπιακός ήταν -ενδεχομένως και απρόσμενα, λόγω των απουσιών- εξαιρετικός και όχι απλώς και μόνο δεν ηττήθηκε στη Μασσαλία, αλλά πανηγύρισε σπουδαίο διπλό, με το υπέρ του 1-0 μάλλον να κολακεύει τη Μαρσέιγ -ως προς τη... μικρή έκατση της ήττας.

Πάμε στα σημερινά. Στο ποδόσφαιρο δεν αξίζει να ασχοληθούμε ιδιαίτερα. Οσοι σκοπεύουν να ποντάρουν ας εξετάσουν τις πιθανότητες

για τα over στα δύο πρώτα ματς, στο Φιορεντίνα - Εμπολι και Κοπεγχάγη - Νόρτζελαντ. That's all.

Στο μπάσκετ, έχω επιλέξει τρία σημεία. Τους δύο "1" από Γαλατά και Ρεάλ που παίζουν με Πρόκομ και Σαρλερουά, αντίστοιχα. Πιστεύω και οι δύο είναι σε θέση να καλύψουν τα χάντικαπ πόντων.

Το τρίτο σημείο που θα κρατήσω είναι το over 155,5 πόντων στο Μακάμπι - Αρμάνι. Ειδικότερα όταν αγωνίζεται στο Τελ Αβίβ, η Μακάμπι δίνει γρήγορο ρυθμό, ανοίγωντας τα παιχνίδια της.

Υ.Γ.: Αγαπητέ, evr, στο στοίχημα παίζεις χρήμα, δεν παίζεις με το... συναίσθημα. Δεν υπάρχει κανόνας που να λέει "δεν παίζω ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη". Αν έχω αξιολογήσει ένα σημείο σε βάρος ελληνικής ομάδας, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το επιλέξω και να το γράψω, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως στη στραβή (στοιχηματικά εννοώ) θα με στήσουν στον τοίχο.

Keywords
Τυχαία Θέματα