Μπάντοβιτς στο sport.gr: Ιδανικός ο Βαλβέρδε

Την πεποίθησή του ότι η παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού αποτελεί ιδανική εξέλιξη των πραγμάτων, εξέφρασε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς μιλώντας αποκλειστικά στο sport.gr. Ο σέρβος τεχνικός της Κέρκυρας, που γνωρίζει προσωπικά τον ισπανό προπονητή από την κοινή τους παρουσία στους ερυθρολεύκους την περίοδο 2008-09 εκθείασε
τις ικανότητες του Βαλβέρδε και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα επωφεληθεί από τη συνέχιση της συνεργασίας του με τον βάσκο κόουτς.Ακολουθούν αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπάντοβιτς στο sport.gr:"Ιδανική επιλογή ο Βαλβέρδε"
Ο 41χρονος κόουτς μίλησε αρχικά για τη θετική έκβαση που είχε το φλέγον ζήτημα της παραμονής του Βαλβέρδε: "Η παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό, εφόσον επιβεβαιωθεί, αποτελεί ιδανική εξέλιξη για τους ερυθρολεύκους. Είναι πάντοτε σημαντικό να υπάρχει σταθερότητα σε μια ομάδα και ο Βαλβέρδε με την παρουσία του στον πάγκο του Ολυμπιιακού έχει αποδείξει ότι είναι πολύ καλός προπονητής.""Ξέρει την ομάδα"
Στη συνέχεια, επεσήμανε ότι ο ισπανός έχει βαθιά γνώση της ομάδας: "Ο Βαλβέρδε γνωρίζει την ομάδα. Ξέρει καλά τους παίκτες του και επομένως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος ώστε να κάνει τον προγραμματισμό του Ολυμπιακού για την επόμενη περίοδο. Μια αλλαγή προπονητή δεν θα ωφελούσε τα πλάνα για την επόμενη σεζόν"."Δουλευταράς ο ισπανός"
Ακόμη, ο σέρβος δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον τεχνικό των ερυθρολεύκων: "Ο Βαλβέρδε είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Εχει πάθος με τη δουλειά του και εστιάζει στις λεπτομέρειες. Είναι δουλευταράς! Και πέρα από τις προπονητικές του ικανότητες, ο ισπανός είναι εξαιρετικός χαρακτήρας. Είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων και ήπιος ως προς τη συμπεριφορά του"."Τυχερός που δούλεψα μαζί του"
Επίσης, ο Μπάντοβιτς αναφέρθηκε στη παλαιότερη συνεργασία του με τον Βαλβέρδε στο τεχνικό επιτελείο των πειραιωτών: "Είχα την τύχη να βρεθώ στο προπονητικό τιμ του Βαλβέρδε την περίοδο 2008-09 και οφείλω να παραδεχτώ ότι έμαθα πολλά πράγματα δίπλα του σαν νέος προπονητής. Η εμπειρία δίπλα του με βοήθησε πολύ στη μετέπειτα πορεία μου στον Ολυμπιακό και τώρα στην Κέρκυρα. Ήμουν τυχερός που δούλεψα μαζί του"."Ιδανικές συνθήκες για κάθε προπονητή"
Εν συνεχεία, ο κόουτς των φαιάκων μίλησε γενικότερα για το πόστο του προπονητή στον Ολυμπιακό: "Στον Ολυμπιακό επικρατούν ιδανικές συνθήκες για να εργαστεί ένας προπονητής. Είναι ένας σύλλογος που λειτουργεί εύρυθμα. Ωστόσο, υπάρχει και μεγάλη πίεση, που είναι λογικό. Θεωρώ μεγάλη επιτυχία για έναν προπονητή να δουλέψει στον Ολυμπιακό"."Δίκαια πρωταθλητής ο Ολυμπιακός"
Tέλος, ο Μπαντοβιτς σχολίασε τη φετινή επάνοδο των ερυθρολεύκων στην κορυφή της Super League: "Ο Ολυμπιακός κατέκτησε δίκαια το φετινό πρωτάθλημα. Ηταν η πιο σταθερή ομάδα και έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο. Κατάφερε να επιστρέψει στην κορυφή παρά το γεγονός οτι το καλοκαίρι έγιναν σαρωτικές αλλαγές".
Keywords
Τυχαία Θέματα