Αθανασιάδης: Θέλουμε έναν τίτλο

Ενας τίτλος λείπει από τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, στη διάρκεια των οποίων έχει βελτιώσει κατακόρυφα την αγωνιστική του ταυτότητα, αλλά δεν κατάφερε να συνδυάσει το γεγονός αυτό με κάποιο τρόπαιο. Σε αυτό το στοιχείο στάθηκε και ο Στέφανος Αθανασιάδης, που παρέλαβε το βραβείο του MVP της 15ης αγωνιστικής κόντρα στον Λεβαδειακό.

Μίλησε επίσης για το ματς με τον Εργοτέλη στην Τούμπα, τονίζοντας πως ο Δικέφαλος θέλει μόνο το τρίποντο, ενώ αναφερόμενος στο παιχνίδι

Κυπέλλου με την ΑΕΚ, επεσήμανε πως "θα δώσουμε το 100% για να προκριθούμε".

Ο επιθετικός του Δικεφάλου έφερε εις πέρας τον πρώτο του στόχο για φέτος, που ήταν να σημειώσει διψήφιο αριθμό τερμάτων (έχει ήδη πετύχει 10 σε όλες τις διοργανώσεις) και μίλησε για τον επόμενο στόχο του.

"Επόμενος στόχος είναι κάποιος τίτλος με την ομάδα. Αυτός είναι ο πιο σημαντικός στόχος που μπορεί να βάλει κάθε ποδοσφαιριστής", δήλωσε ο Αθανασιάδης, που θέλει να πάρει κι άλλα βραβεία στη συνέχεια.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις ανακατατάξεις στο ρόστερ με την αποχώρηση των Βιεϊρίνια και Κοντρέρας, είπε: "Σίγουρα αυτοί οι δύο παίκτες θα λείψουν από την ομάδα αλλά έχει στο ρόστερ της άλλους 20-25 ποδοσφαιριστές, που είναι εδώ για να ανταπεξέλθουν σε όλα τα παιχνίδια. Είμαστε όλοι εδώ για να πετύχουμε έναν τίτλο".

Για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη αλλά και αυτό του κυπέλλου με την ΑΕΚ που ακολουθεί ο Αθανασιάδης δήλωσε: "Θέλουμε τη νίκη αύριο. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Με την ΑΕΚ όλα τα παιδιά θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε την πρόκριση στο κύπελλο. Αύριο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100%. Σε αυτά τα παιχνίδια παίζει τον κυριότερο ρόλο. Το μόνο που μας φοβίζει είναι η δική μας απόδοση".

Keywords
Τυχαία Θέματα