Αθανασιάδης: Δε θέλω να φύγω!

Η Τέρεκ Γκρόζνι φέρεται να έχει κάνει πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Στέφανο Αθανασιάδη, ωστόσο ο διεθνής επιθετικός δηλώνει πως αυτή την στιγμή τον ενδιαφέρει μόνο ο Δικέφαλος του Βορρά, κλείνοντας ουσιαστικά την πόρτα στους Ρώσους.

Ο Αθανασιάδης μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: "Πήγα δανεικός στον Πανσερραϊκό, αλλά και όσο ήμουν στον ΠΑΟΚ

δούλευα αρκετά για να μπορέσω να παίξω και πάλι στην ομάδα μου. Δούλευα συνέχεια ώστε να έχω φτάσει τώρα σε ένα σημείο να παίζω βασικός με την ομάδα μου. Δεν περιμέναμε ότι θα είναι εύκολο το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Μας το παρουσίαζαν εύκολο επειδή την είχαμε κερδίσει ήδη δύο φορές. Αλλά η ΑΕΚ είναι πάντα μια μεγάλη ομάδα και με καλούς παίκτες".

Για την τακτική που ακολούθησε ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ: "Η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Ξέραμε ότι είναι απαραίτητο αυτό. Δώσαμε το 100%, ειδικά γιατί ήταν μετά από έναν αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Ατρόμητο και ήταν δύσκολο και από θέμα ψυχολογίας".

Για το ενδιαφέρον ρωσικής ομάδας, που φέρεται να είναι η Τέρεκ Γκρόζνι : "Υπάρχει μια πρόταση. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Η ομάδα δεν ξέρω αν δέχθηκε ή αν θα δεχθεί. Αν καταβληθεί η ρήτρα των 3 εκατομμυρίων, είναι στο χέρι μου αλλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρω κάτι".

Λίγο αργότερα και όσον αφορά τους προσωπικούς του στόχους και αν αυτοί συνδυάζονται με μεταγραφή στο εξωτερικό, ο Αθανασιάδης ανέφερε: "Αυτή την στιγμή δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο αφού είμαι καλά στον ΠΑΟΚ. Αν κάποια στιγμή αργότερα υπάρχει πρόταση από το εξωτερικό θα το σκεφτώ, αφού κάθε Έλληνας ποδοσφαιριστής θέλει να δει πως είναι το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη".

Για τους αγωνιστικούς στόχους του ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο, ο Αθανασιάδης ανέφερε: "Μεγάλος μας στόχος ήταν το κύπελλο. Αφού μείναμε εκτός, θα αφοσιωθούμε στο πρωτάθλημα όπου πλέον είμαστε τρίτοι. Εκεί θέλουμε να παραμείνουμε έτσι ώστε στα πλέι οφ να διεκδικήσουμε την θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ".

Για τις αλλαγές στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, τόνισε: "Εφυγαν κάποιοι καλοί παίκτες αλλά είμαστε 25 ποδοσφαιριστές και όλοι είναι άξιοι να παίξουν όποτε το αποφασίσει ο κύριος Μπόλονι".

Για τον αγώνα που έρχεται με τον Ολυμπιακό ανέφερε: "Είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά όλα τα παιδιά θέλουμε να κερδίσουμε και θα είμαστε 100% συγκεντρωμένοι σε αυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα