Αναστό: Προσοχή στον Τζιμπούρ!

Τα μάτια τους... 14 πάνω στον Ράφικ Τζιμπούρ ζήτησε να έχουν από τους παίκτες του ΟΦΗ ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Αναστόπουλος.

Ο "μουστάκιας" θεωρεί τον Αλγερινό επιθετικό τον πιο επικίνδυνο παίκτη του Ολυμπιακού και γι' αυτό κατά τη διάρκεια της σημερινής (27/10) προπόνησης των κρητικών έκανε ιδιαίτερα... μαθήματα στους παίκτες του για το πως θα τον περιορίσουν.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ

στάθηκε αρκετά στην προσοχή που χρειάζεται να δείξουν όχι μόνο οι τέσσερις της άμυνας αλλά και οι κεντρικοί μέσοι αφού ως γνωστόν ο Αλγερινός επιθετικός ξεκινάει τις προσπάθειές του από έξω την περιοχή.

Οσον αφορά τα αγωνιστικά, ένα ευχάριστο κι ένα δυσάρεστο νέο προέκυψε από την προπόνηση της Πέμπτης για τον Νίκο Αναστόπουλο. Από τη μία ο Μπόλντισαρ Μποντόρ προπονήθηκε κανονικά δίχως να αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση θέτοντας τον εαυτό του στην διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Από την άλλη, όμως, ο Φώτης Παπουλής αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό κατά τη διάρκεια του προγράμματος και αποχώρησε από το υπόλοιπο της προπόνησης. Η σοβαρότητα της κατάστασής του θα διαπιστωθεί την Παρασκευή (28/10) οπότε και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Δείπνο στους παίκτες του ΟΦΗ δείγμα του εξαιρετικού κλίματος που υπάρχει στ’ αποδυτήρια παραθέτει αυτή την ώρα στο εστιατόριο Pastarella στο Talos Plaza ο Νίκος Αναστόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα