Αναστασιάδης: Δεν υπάρχει πρόταση από ΠΑΟΚ. Η ομάδα έχει προπονητή...

18:17 2/5/2011 - Πηγή: Sport.gr
Για τουλάχιστον μία ώρα, ο Αγγελος Αναστασιάδης άνοιξε ένα σωρό... φακέλους σε αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107.4». Αναφέρθηκε στην τελευταία του συνεργασία με τον ΠΑΟΚ, στο μοντέλο «Ζαγοράκη», διαψεύδοντας ότι υπάρχει θέμα επιστροφής του στη τεχνική ηγεσία και ξεκαθαρίζοντας ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πληρώσει πολύ ακριβά το τίμημα των επεισοδίων που γίνονται στα γήπεδα. Για την Εθνική Κύπρου:
"Δουλέψαμε καλά αλλά δεν είχαμε τα ανάλογα αποτελέσματα. Είχαμε βάλει υψηλούς στόχους στα προκριματικά του Euro 2012 και από την στιγμή που οι στόχοι έπαψαν να υπάρχουν κάναμε αυτό που έπρεπε σε συνεννόηση με την Ομοσπονδία. Είναι ρεκόρ τα έξι χρόνια συνεργασίας, γιατί συνήθως με... διώχνουν νωρίς», είπε αρχικά και αναφέρθηκε στον τρόπο δουλειάς στην Εθνική Κύπρου. «Ηταν πολύ δύσκολο για μένα, είχε όμως και τα θετικά γιατί μπόρεσα να είμαι κοντά στην οικογένειά μου και την μάνα μου. Ηταν δύσκολα τα πράγματα, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό".«Ποιο πρωτάθλημα;»
Διέκρινε κακό ποδόσφαιρο και αμυντικούς προσανατολισμούς του συνόλου των προπονητών που εργάζονται στην Σούπερλιγκα. «Είδαμε κακό ποδόσφαιρο επιθετικά, καλό αμυντικά και αυτό γιατί υπάρχει μεγάλος φόβος σε προπονητές, ποδοσφαιριστές και διαιτητές στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν ο τελικός Κυπέλλου, στον οποίο μέχρι να μπει το γκολ του Λυμπερόπουλου -άσχετα πως μπήκε- δεν είδαμε καμία φάση. Φταίνε πολύ οι προπονητές για αυτό. Οταν έλεγα στο παρελθόν ότι στην ήττα το 95% της ευθύνης το έχει ο προπονητής, τότε με παρεξηγούσατε. Ο προπονητής, το πρώτο που πρέπει να κάνει είναι να βγάζει το φίδι από τα αποδυτήρια. Για μένα, το να βγάλω το φίδι από τα αποδυτήρια είναι δουλειά ενός δευτερολέπτου», είπε και αναφέρθηκε στα επεισόδια που έχουν γίνει καθημερινότητα στα ελληνικά γήπεδα. «Εχουν γίνει χιλιάδες πράγματα πριν για να φτάσουν στο σημείο να γίνουν αυτά τώρα», απάντησε.«Δεν παίζουν ρόλο τα λεφτά, αλλά το νοικοκυριό»
Ρωτήθηκε για το ιδανικό μοντέλο διοίκησης όπου αναφέρθηκε σε αυτό του Παναθηναϊκού. «Είδατε πόσα εκατομμύρια μπήκαν στον Παναθηναϊκό μέσα σε διάστημα ενός χρόνου, αλλά και τα αποτελέσματα. Για μένα χρειάζεται πρώτα νοικοκυριό. Εγώ έλεγα ότι τον Μάιο θα είμαστε καλά και αυτό γινόταν. Βλέπετε τι γίνεται με τις αδειοδοτήσεις. Σε τρία χρόνια δεν θα τις δίνει η ΕΠΟ που είναι μια μικρογραφία του κράτους που έχουμε, αλλά η UEFA. Θυμάστε στον ΠΑΟΚ τι γινόταν; Υπήρχε άνοιγμα 5 δις και κανείς δεν έβγαινε να το πει. Το έκανα εγώ. Ελεγα ότι δεν θέλω μεταγραφές, κάναμε απόσβεση με 2.000 διαρκείας ενώ κυνηγούσαν τον Γούμενο και τον Μπατατούδη. Εγώ δεν ήθελα να ήμουν συνένοχος».Ο Γούμενος και η Μακάμπι
Ο Αγγελος Αναστασιάδης ρωτήθηκε ασφαλώς για την τελευταία θητεία του στον πάγκο του ΠΑΟΚ, αλλά και για τον Γιάννη Γούμενο για τον οποίον κάποτε είχε εκφραστεί με καλά λόγια. «Οι δημοσιογράφοι συνηθίζετε να πιάνεστε από μια λέξη, οι περισσότεροι. Οταν εγώ έφυγα από τον ΠΑΟΚ, εσείς ακούγατε αυτά που έλεγε ο Γούμενος και αυτός έφυγε μετά από
Keywords
Τυχαία Θέματα