Αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του βορείου ομίλου στην Γ' Εθνική. Με νίκες συνέχισαν οι πρωτοπόροι

Αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του βορείου ομίλου στην Γ' Εθνική μετά τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής, καθώς με νίκες συνέχισαν οι πρωτοπόροι και η Αναγέννηση Επανωμής εξακολουθεί να φιγουράρει στην πρώτη θέση.

Η ομάδα της Επανωμής αντιμετώπισε δυσκολίες στην Φιλιππιάδα, αλλά χάρη σε γκολ του Τουμπί στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου πανηγύρισε τη νίκη και έφτασε τους 59 βαθμούς.

Τρεις λιγότερους έχει η Βέροια,

η οποία πέρασε εύκολο απόγευμα με αντίπαλο τον Μακεδονικό. Με τέρματα των Καραγιάννη και Λάναρη, η βασίλισσα του Βορρά επικράτησε με 2-0.

Στο κυνήγι των θέσεων που οδηγούν στη Β' Εθνική και τα μπαράζ παρέμειναν τα Τρίκαλα, που κέρδισαν τον Φωκικό με 2-0, όπως και τα Γιαννιτσά, που πήραν τρεις ξεκούραστους βαθμούς (3-0 την Καστοριά άνευ αγώνος).

Μεγάλος χαμένος της αγωνιστικής είναι ο Εορδαϊκός, αφού ηττήθηκε από τον ΠΑΟΝΕ εκτός έδρας, με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιηθούν οι ελπίδες του για προβιβασμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα