Αιχμές από τον Φρανκ Κεντρέ για τον Λάζλο Μπόλονι

Φαίνεται ότι οι σχέσεις του Λάζλο Μπόλονι τουλάχιστον με κάποιους παίκτες της Λανς δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές. Αυτή την εντύπωση έδωσε τουλάχιστον ο Φρανκ Κεντρέ ο οποίος έδωσε την εντύπωση ότι δεν στεναχωρήθηκε καθόλου με την αποχώρηση του Ρουμάνου προπονητή από τον πάγκο της ομάδας. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής κατηγόρησε τον 58χρονο προπονητή για τον τρόπο λειτουργίας του, αλλά και για τις αποφάσεις του, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «www.lensois.com».
Επιβεβαίωσε αρχικά ότι κατά καιρούς οι παίκτες αντιδρούσαν σε αποφάσεις του Μπόλονι, τονίζοντας ότι «υπήρχε διαχωρισμός στην ομάδα από καιρό, αλλά δεν έπρεπε να βγει κάτι προς τα έξω. Αντιδρούσαμε εναντίον του σκεπτόμενοι το καλό της ομάδας. Για παράδειγμα, το να παίζει η Λάνς 4-6-0 απέναντι στη Νανσί είναι χάλια».Ο Κεντρέ - ο οποίος ήταν ουσιαστικά εκτός των πλάνων του Ρουμάνου προπονητή από τα μέσα Φεβρουαρίου - υποστήριξε μάλιστα ότι ο Μπόλονι συνεχώς αργούσε.

«Δεν έχω συναντήσει προπονητή ο οποίος να αργεί ή ακόμη και να μην έρχεται στο πρωινό. Υποτίθεται ότι ήρθε στην ομάδα για να αποκαταστήσει την τάξη, αλλά επιτρέψτε μου να γελάσω με τέτοιες απόψεις. Η ομιλία του δεν ταίριαζε με την συμπεριφορά του και κάποιοι εξακολουθούν να λένε ότι προστατεύει κάποιους παίκτες. Με αηδιάζει επίσης όταν διαβάζω δηλώσεις του τύπου ότι έδινε προσοχή στους νέους. Μπορείτε να ρωτήσετε τον Μαουλιντά κι αν σας πει ότι του έδινε προσοχή, εγώ θα αφήσω τον μισθό μου».
Keywords
Τυχαία Θέματα