Αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα με την Μπορούσια Ντόρτμουντ στην Γερμανία για το Champions League κάνει ο Φουστέρ

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε από την προπόνηση του Ολυμπιακού την Τρίτη (25/10), αναφορικά με την περίπτωση του Νταβίντ Φουστέρ. Ο ισπανός μέσος δεν προλαβαίνει τον αγώνα με τον ΟΦΗ το Σάββατο (29/10), αλλά θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει

το παιχνίδι με την Μπορούσια Ντόρτμουντ στην Γερμανία, για το Champions League.

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η επιστροφή του Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος την Τρίτη (25/10) ξεκίνησε φυσικοθεραπεία, ενώ οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως ξεπερνά τον τραυματισμό στα πλευρά. Ο ισπανός δεν θα αγωνιστεί απέναντι στον ΟΦΗ, αλλά θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με την Μπορούσια, την Τρίτη (1/11).

Παράλληλα, ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Λιούμπομιρ Φέισα συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα και είναι αμφίβολο αν θα είναι σύντομα στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέδε, ενώ ο Φραν Γέστε συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης και δεν θα προλάβει.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έδωσαν ραντεβού σε εστιατόριο, όπου ο Ράφικ Τζεμπούρ και ο Κέβιν Μιραλάς θα τους κεράσουν, ξεπληρώνοντας τα πρόστιμα που τους έχουν επιβληθεί για πειθαρχικά παραπτώματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα