Tην πεποίθησή του ότι θα μείνει στον Δικέφαλο για πολλά χρόνια, εξέφρασε ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ-Λάρισα, Στέφανος Αθανασιάδης

22:37 3/4/2011 - Πηγή: Sport.gr
Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα με την Λάρισα, αναδείχθηκε -όπως αναμενόταν- ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ, Στέφανος Αθανασιάδης και παρέλαβε το βραβείο του από τον βετεράνο ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου, Κώστα Μαλιούφα. Ο πρώην παίκτης των ασπρόμαυρων ευχήθηκε τα καλύτερα στον Κλάους, κι αυτός αφού τον ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις. Για το γεγονός ότι δεν ξεκινάει βασικός:
"Αν ξεκινήσω ή όχι στο αρχικό σχήμα είναι δουλειά του προπονητή.
Εγώ πρέπει να κάνω τη δουλειά μου και από εκεί και πέρα, είναι δική του δουλειά τι θα κάνει. Αυτός μας βλέπει σε κάθε προπόνηση και ξέρει τι πρέπει να κάνουμε."Για το ότι αφιέρωσε το γκολ στον Γρηγόρη Καβαλιεράτο:
"Εδώ και τρεις μέρες μου λέει ότι θα σκοράρω. Αν τον ρωτήσετε θα σας πει ότι το ίδιο έλεγε και για τον Ελ Ζαρ στον Ατρόμητο."Για το ματς με την Λάρισα:
"Θέλαμε το παιχνίδι πολύ. Ξέραμε πόσο σημαντικό είναι. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια."Για το μέλλον του στην ομάδα:
"Eχω ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο και νομίζω ότι θα συνεχίσω να είμαι στον ΠΑΟΚ για πολλά χρόνια."
Keywords
Τυχαία Θέματα