"Supporters, η μόνη βιώσιμη λύση για την ΑΕΚ"

"Supporters, η μοναδική βιώσιμη λύση για την ΑΕΚ"Συνέντευξη εφ όλης της ύλης, αναφορικά με τη κίνηση της AEK Supporters Club, παραχώρησαν οι Σταύρος Αδαμίδης, Μάκης Κασνακίδης, μέσω του ραδιοφώνου της ΕΡΑ Σπορ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ και ο εκπρόσωπος των Supporters, απάντησαν στις ερωτήσεις των φίλων της Ενωσης για την
επόμενη μέρα του συλλόγου, μέσω ενός ραδιομαραθώνιου που διήρκησε περίπου τρεις ώρες. Δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα υποσχέθηκε ο Αδαμίδης, ξεκαθαρίζοντας πως η συγκεκριμένη κίνηση είναι η μοναδική βιώσιμη λύση που υπάρχει αυτήν τη στιγμή στον ορίζοντα. Στο ΟΑΚΑ θα παίξει και τη νέα σεζόν η ΑΕΚ, κλείνοντας όμως το πάνω διάζωμα, με στόχο να το κάνει δυνατή έδρα. Οι φίλοι του Δικεφάλου είχαν τη δυνατότητα να ακούσουν από τα χείλη του προέδρου της ΠΑΕ αλλά και τον εκπρόσωπο της κίνησης για την εξασφάλιση της επόμενης μέρας του συλλόγου, να απαντούν στα δικά τους ερωτήματα απευθείας και χωρίς χρονοτριβές, μέσω μιας τρίωρης επικοινωνίας, που ήταν μόνο η αρχή. Κι αυτό γιατί ο Σταύρος Αδαμίδης δεσμεύτηκε για συναντήσεις με φίλους της ομάδας τόσο στην επαρχία όσο και στο εξωτερικό, ενώ το ίδιο θα γίνει και με τους παλαίμαχους, που θα ενημερωθούν αναλυτικά την προσεχή Τρίτη (31/5)."Μείωση στο κόστος, όχι στην ποιότητα"
Η ΠΑΕ θα προχωρήσει σε σημαντική μείωση του μπάτζετ, ενόψει της νέας σεζόν, ωστόσο αυτό δεν θα μειώσει και την ποιότητα του ρόστερ. "Μπορούμε κάνοντας σωστές επιλογές και φέρνοντας τα συμβόλαια εκεί που πρέπει, θα έχουμε μία πιο ελληνική πιο ανταγωνιστική ομάδα από φέτος, με τη σφραγίδα του προπονητή. Αυτή τη στιγμή το ρόστερ της ΑΕΚ κοστίζει 16 εκατ. ευρώ. Με τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια φτάνουν τα 11 εκατ. ευρώ. Θελουμε να φτάσουμε στα 12 -13 εκατ. ευρώ. Με ένα τέτοιο μπάτζετ (όλες οι ΠΑΕ θα προχωρήσουν σε μεγάλες μειώσεις) συζητάμε μία μείωση που είναι ρεαλιστική και παρά τη μείωση η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική.Μία ομάδα που θα κερδίζει στο γήπεδο. Είμαστε η μόνη ομάδα στην Ελλάδα που λέει τα πράγματα ως έχουν. Εχουμε μιλήσει με ειλικρίνεια. Οι συσχετισμοί θα μείνουν οι ίδιοι. Ολες οι ομάδες θα ρίξουν το μπάτζετ. Οι μειώσεις που κάνει η ΑΕΚ είναι αναγκαίο κακό. Ολες οι εταιρείες θα προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Λιγότερα έξοδα, αύξηση των εσόδων όσο είναι δυνατό. Δεν θα γίνει ομάδα γειτονιάς. Θα έχουμε το τρίτο μεγαλύτερο μπάτζετ. Θα χτίσουμε ανταγωνιστική ομάδα. Οι αντίπαλοί μας είναι ΠΑΟ, ΟΣΦΠ και θα κοντραριστούμε για τους τίτλους.Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Σε επίπεδο διοίκησης και αγωνιστικό. Είμαι πιο συγκρατημένος φέτος. Τον Οκτώβριο όταν έγινε αλλαγή προπονητή κανείς δεν πίστευε ότι θα παίρναμε τίτλο. Η ΑΕΚ μετά από 9 χρόνια πήρε το Κύπελλο αποκλείοντας αντιπάλους όπως η Λάρισα, ο ΠΑΟΚ αι ο Παναθηναϊκός. Στο πρωτάθλημα μείναμε πίσω. Πιστεύω ότι στα πλέι οφ είχαμε την καλύτερη ομάδα αλλά λόγω λαθών και συγκυριών δεν πήραμε την πρώτη θέση. Με προσεκτικές κινήσεις θα κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αδαμίδης."Μπορούν να έρθουν απευθείας στην ΠΑΕ"
Αναφορικά με την
Keywords
Τυχαία Θέματα