Pregame: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (22/5, 20:30GR)

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα. Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής (22/5, 20:30GR) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play off, σε μία αναμέτρηση που έχει κομβικό χαρακτήρα για την πορεία του μίνι-πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός
θέλει μόνο νίκη για να... καβαλήσει τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Δικέφαλος βολεύεται και με ισοπαλία, αρκεί να μην κερδίσει η ΑΕΚ στον Βόλο, στο έτερο ματς της βραδιάς. Στο χέρι των πρασίνων το... σεντόνι
Ο Παναθηναϊκός με τη νίκη του την περασμένη Τετάρτη επί του Ολυμπιακού Βόλου ξαναμπήκε στο κυνήγι της πρωτιάς και του... σεντονιού. Οι πράσινοι έχουν την ευκαιρία με δύο νίκες απέναντι στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ να τερματίσουν πρώτοι και να πάνε στα
προκριματικά του Champions League, ανεξάρτητα με τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων.
 
Ουσιαστικά είναι στο χέρι τους. Αρκεί να παίξουν όπως στο παιχνίδι με τους Βολιώτες πριν από τέσσερις μέρες στο ΟΑΚΑ, το οποίο ήταν το καλύτερό τους το τελευταίο τρίμηνο, δηλαδή την... μετά-Καραϊσκάκη εποχή, όπου η ομάδα του Τριφυλλιού ήταν σε ελεύθερη πτώση.
 
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια, έχει να αντιμετωπίσει μόλις μία απουσία. Αυτή του τιμωρημένου Κατσουράνη, τον οποίο και θα αντικαταστήσει, όπως όλα δείχνουν, ο Καραγκούνης, που έχει και καλή παράδοση απέναντι στον ΠΑΟΚ.
 
Ετσι θα παραταχθεί το Τριφύλλι
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι πράσινοι θα παραταχθούν με τους Τζόρβα, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σπυρόπουλο στην άμυνα, τους Ζιλμπέρτο, Καραγκούνη, Νίνη στην μεσαία γραμμή και τους Λέτο, Λουίς Γκαρσία και Σισέ σε σχήμα 4-3-3.Νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι ο Χριστοδουλόπουλος, που αποθεραπεύτηκε και βρίσκεται στην διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού. Στον αντίποδα, για δεύτερο σερί ματς, ο 65χρονος προπονητής άφησε εκτός αποστολής τον Γκοβού που δείχνει να μην τον υπολογίζει.Από την κερκίδα θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση και οι Σεϊταρίδης, Μαυρίας, Καπίνος, Καρνέζης, Μαχλελής, Ιωαννίδης και Κλέιτον.
 
Την αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελούν οι: Τζόρβας, Κοτσόλης, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Μαρίνος, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Νίνης, Λέτο, Λουίς Γκαρσία, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Πλεσί, Χριστοδουλόπουλος, Σιμάο, Καραγκούνης, Σισέ και Πετρόπουλος.
 
Βολεύεται και με ισοπαλία ο Δικέφαλος
Ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει στην Αθήνα με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον διατηρήσει σε θέση ισχύος για την πρώτη θέση των play off. Επί της ουσίας, ο Δικέφαλος δεν θέλει να ηττηθεί. Ακόμα και με ισοπαλία θα έχει το πάνω χέρι, αφού την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου στην Τούμπα και εύκολα ή δύσκολα έχει στο... τσεπάκι τους τρεις βαθμούς.
 
Ο Μάκης Χάβος συμπεριέλαβε στην αποστολή και τους Μουσλίμοβιτς και Ελ Ζαρ παρά τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν και δεν έχουν ξεπεραστεί.
 
Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Χαλκιά, Κρέσιτς, Αθανασιάδη, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Μπαλάφα, Σαλπιγγίδη, Τσουκαλά, Φωτάκη, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ,
Keywords
Τυχαία Θέματα