GP Μαλαισίας: Ο Σπιζ αποφάσισε να μην πάρει μέρος στον αγώνα

Ο Μπεν Σπιζ αποφάσισε να μην πάρει μέρος στον αγώνα της Κυριακής (23/10) στη Σεπάνγκ, μετά το ατύχημα που είχε στις κατατακτήριες δοκιμές.

Ο αμερικανός αναβάτης έτρεχε αυτό το Σαββατοκύριακο με πρόβλημα τραυματισμού στα πλευρά, το οποίο είχε υποστεί - μαζί με διάσειση - σε μια πτώση στο Φίλιπ Αϊλαντ την περασμένη εβδομάδα.

Σήμερα ακολούθησαν ακόμα δύο πτώσεις, μία στην τελευταία περίοδο των ελεύθερων δοκιμών και μία στις κατατακτήριες, με αποτέλεσμα να επιβαρύνει το μελάνιασμα στα πλευρά.

Εξαιτίας

αυτού και σε συνεννόηση με την Yamaha, ο Σπιζ πήρε την απόφαση να μείνει εκτός της κούρσας στη Μαλαισία, την οποία επρόκειτο να ξεκινήσει από την 16η μόλις θέση του grid. Επιπλέον, ο αμερικανός θα χάσει και το τεστ με τις μοτοσικλέτες 1.000cc που θα ακολουθήσει τη Δευτέρα.

Ετσι ο μοναδικός εκπρόσωπος της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha στο GP Μαλαισίας θα είναι ο ιάπωνας Κατσουγιούκι Νακασούγκα, ο οποίος τρέχει αυτό το τριήμερο με την M1 του Χόρχε Λορένθο, μετά τον τραυματισμό του ισπανού στο warm-up του GP Αυστραλίας.

Εκτός από τον Σπιζ, τη συμμετοχή του από το μαλαισιανό GP έχει αποσύρει και ο Τζον Χόπκινς, ο οποίος επρόκειτο να τρέξει με Suzuki.

Keywords
Τυχαία Θέματα