FENTAGIN: Είμαστε Ατρόμητος γιατί είναι ιδέα και τρόπος ζωής

17:12 5/5/2011 - Πηγή: Sport.gr
Ανακοίνωση με την οποία παίρνουν θέση για τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, εξέδωσαν την Πέμπτη (5/5) οι οργανωμένοι οπαδοί του Ατρόμητου, FENTAGIN, οι οποίοι επιτίθενται στον πρόεδρο της ΑΕΚ Σταύρο Αδαμίδη και καταφέρονται εναντίον της Αστυνομίας. Παράλληλα, τονίζουν πως είναι περήφανοι για το γεγονός ότι υποστηρίζουν τον Ατρόμητο. Αναλυτικά η ανακοίνωση των FENTAGIN:"Τέσσερις μέρες μετά την μεγαλύτερη
διάκριση του συλλόγου μας στην ιστορία του, παρά το αποτέλεσμα και ακόμα ψιλοζαλισμένοι απο τον τελικό θα θέλαμε να πάρουμε θέση σε δύο-τρία πράματα.

Πρώτα από όλα θεωρούμε τιμή μας τον χαρακτηρισμό του κύριου Αδαμίδη ως «ομάδα της γειτονιάς».Προφανώς ο εν λόγω πρόεδρος της Α.Ε.Κ. δεν έχει καταλάβει το αυτονόητο....Ότι η επιλογή μας στο να μην είμαστε μία εκ των τριών «μεγάλων» ομάδων του λεκανοπεδίου και αντιθέτως να είμαστε πιστοί ακόλουθοι του Ατρόμητου ,μόνο τυχαία δεν είναι.Θεωρούμε τιμή μας να ανήκουμε στην οικογένεια του Περιστερίου και πολύ περισσότερη τιμή όταν είμαστε οπαδοί και υπερασπιστές αυτής της ιδέας.

Κύριε Αδαμίδη δεν είμαστε Ατρόμητος γιατι μας έκανε ο πατέρας μας,ούτε γιατί είδαμε η ευελπιστούμε να δούμε ποτέ κάποιο τίτλο η διάκριση ,χωρίς αυτό να σημαίνει το αντίθετο.Είμαστε Ατρόμητος γιατι μάθαμε στα δύσκολα,είμαστε Ατρόμητος γιατί είναι ιδέα και τρόπος ζωής και αυτή την αξία την ασπάζεται πολύς κόσμος ακόμα και εκτός της πόλης μας .Τέλος θα πρέπει να μάθετε κύριε Αδαμίδη πως το Περιστέρι σαν περιοχή, μόνο γειτονιά δεν είναι και αυτό δεν το εννοούμε ποσοτικά όπως κάνατε εσείς στην ανακοίνωση σας δυστυχώς ,νομίζοντας πως θα μας μειώσετε.Το Περιστέρι αποτελεί γεννέτηρα σπούδαίων ανθρώπων σε κοινωνικούς,πολιτιστικούς και όχι μόνο τομείς.Το να χρησιμοποιείτε αυτόν τον τόπο μόνο και μόνο για να μειώσετε κάποιον που είσαστε σε αντιπαράθεση για ποδοσφαιρικούς και όχι μόνο σκοπούς ,μόνο ξεφτύλα σας κάνει !!!

Θα θέλαμε να αναφερθούμε επίσης και σε κάποια άλλα δημοσιέυματα που κάνουν λόγο για υπόγειες σχέσεις του προέδρου μας με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού κύριο Μαρινάκη.Εμείς είμαστε της άποψης πως τέτοιου είδους καταστάσεις τις γνωρίζουν μόνο όσοι βρίσκονται στο ίδιο τραπέζι.Να είστε σίγουροι πως αν αποδειχτεί πότε κάτι τέτοιο θα είμαστε οι πρώτοι που θα αντιδράσουμε,όπως έχουμε κάνει και στο παρελθόν και έχουμε έρθει σε ρήξη με τον πρόεδρο ή οποιονδήποτε άλλο θεωρούμε υπεύθυνο.

Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε επίσης στην στάση της αστυνομίας τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο.Είναι απαράδεκτο να μέταφέρονται άνθρωποι στιβαγμένοι στα λεωφορεία επί 2 ώρες διότι ο επικεφαλής της αστυνομίας ανακάλυψε το δρόμο απο Ελευσίνα για Αττική οδό.Είναι αδιανόητο η αστυνομία να συλλαμβάνει οπαδούς που μπαίνουν υπερασπιστούν τα πανιά τους. Είναι πρωτάκουστο το γεγονός οι δυνάμεις καταστολής με την λήξη του παιχνιδιού να εφορμούν στην κερκίδα χτυπώντας αναίτια τον κόσμο,αναμεσά τους γυναίκες και παιδιά, ώστε να βγει έξω προκειμένου να μην αργήσει 10 λεπτά η απονομή του κυπέλλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα