F1: Εγκρίνονται οι αλλαγές ονόματος τριών ομάδων για το 2012

Οχι μία ή δύο, αλλά τρεις αλλαγές ονόματος ομάδων ενόψει 2012 αναμένεται να εγκριθούν από την Επιτροπή της F1 κατά τη συνεδρίασή της στη Γένοβα, που θα γίνει εντός αυτής της εβδομάδες.

Οι δύο από αυτές είναι ήδη λίγο-πολύ γνωστές. Πρόκειται για τη μετονομασία της Team Lotus σε Caterham, με την οποία θα μπει ένα οριστικό τέλος στη διαμάχη για τη χρήση του όρου Lotus, όπως θα αποκαλείται από εδώ και στο εξής η Renault (επίσημα λεγόταν Lotus Renaut GP φέτος).

Η τρίτη αλλαγή, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Times, αφορά την Marussia Virgin Racing, από της οποίας τον τίτλο θα αφαιρεθεί ο όρος Virgin και θα λέγεται απλώς Marussia.

Στο μεταξύ, αποκλείστηκε το ενδεχόμενο να υπάρξει αίτημα της Red Bull για μετονομασία των κινητήρων της από Renault σε Infinity, την κατασκευάστρια πολυτελών αυτοκινήτων που ανήκει στην Nissan και φέτος έγινε μία από τις κύριες χορηγούς της αυστριακής ομάδας.

"Δεν νομίζω ότι μπορείς να έχεις ένα τεχνητό όνομα. Αυτό τη στιγμή που η Renault παρέχει την τεχνολογία, δεν μπορείς να πεις ότι για λόγους μάρκετινγκ θα λέμε Infinity τον κινητήρα", ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Renault, Κάρλος Γκοσν.

Keywords
Τυχαία Θέματα