Στη Ν.Κορέα μπορείτε να αγοράσετε ένα Samsung Galaxy S8 με... $177!

13:14 6/5/2017 - Πηγή: myPhone
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Και λέγαμε πως αυτά μόνο στην Ελλάδα μπορούν να γίνουν...

Στη Νότια Κορέα, αρκετοί retailers, online και offline, έχουν εφαρμόσει τρομερές εκπτώσεις στην τιμή της ναυαρχίδας της Samsung,
οι οποίες φθάνουν μέχρι και τα... 500 ευρώ! Ένας πόλεμος τιμών ξέσπασε ανάμεσά τους οδηγώντας την τιμή του Galaxy S8 στα τάρταρα, καθώς αγγίζει πλέον τα $177, στην καλύτερη των περιπτώσεων!

Πως έγινε αυτό; Φυσικά και στη χώρα υπάρχουν περιορισμοί όσον αφορά τις εκπτώσεις που μπορεί να κάνει ένα κατάσταστημα σε επώνυμα προϊόντα και μάλιστα η μέγιστη έκπτωση για το S8 θα άγγιζε μετά βίας τα... $21. Ήτοι, το φθηνότερο S8, θεωρητικά, θα μπορούσε να κοστίζει $662. Ωστόσο, από την 1η Μαίου μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη, το σύστημα ελέγχου τιμών της KCC (Korea Communications Commission) είναι σε παύση, καθώς η χώρα βρίσκεται και σε ανεπίσημη περίοδο διακοπών, μέχρι την Τρίτη που είναι και οι προεδρικές εκλογές. Έτσι, δε μπορεί κανείς να επιληφθεί της κατάστασης! Ακόμη χειρότερα, η KCC είναι... ακέφαλη για ένα διάστημα καθώς η θητεία του Προέδρου της έληξε τον Απρίλιο και η εκλογή νέου Προέδρου θα γίνει μετά τις εκλογές της Τρίτης!

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 46 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα