iPhone 7: Έρχεται χωρίς σημαντικές αλλαγές σύμφωνα με την WSJ

13:18 23/6/2016 - Πηγή: myPhone
Ανάμεσα στις πολλές φήμες που έχουν διαρρεύσει για το επερχόμενο iPhone 7, υπάρχει μία που έρχεται από μια αξιόπιστη πηγή, την Wall Street Journal.

Σε δημοσίευμά της επικαλείται «ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά το θέμα», οι οποίοι λένε ότι το iPhone 7 δεν θα έχει μεγάλες διαφορές από τον προκάτοχό του, το περσινό iPhone 6s. Αυτό σημαίνει
ότι η Apple δεν θα ακολουθήσει την παραδοσιακή της τακτική, που προϋποθέτει μεγάλες αλλαγές στις συσκευές της, κάθε δύο χρόνια.

Το design του iPhone 6s, είναι το ίδιο με του iPhone 6, που κυκλοφόρησε το 2014, κι από ότι φαίνεται, και το iPhone 7 θα είναι παρόμοιο. Δεν θα έχει δηλαδή, κάποια χτυπητή διάφορα στον σχεδιασμό με τα δύο προηγούμενα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα σε συνάντηση συμμετείχε ένα στέλεχος της Apple, ένας μηχανικός (κινεζικής καταγωγής) ρώτησε γιατί δεν θα υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στο design του φετινού iPhone, για να λάβει την απάντηση «χρεάζεται πολύς χρόνος για να ενσωματωθούν οι νέες τεχνολογίες». Ουσιαστικά, το πιο σημαντικό «νέο χαρακτηριστικό» του τηλεφώνου θα είναι η αφαίρεση της υποδοχής για ακουστικά 3,5 χιλιοστών και την χρήση της υποδοχής lightning σε διπλό ρόλο, για φόρτιση και για ακρόαση με ακουστικά. Ίσως στην συσκευασία να περικλείεται αντάπτορας, σύμφωνα με άλλη φήμη.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 168 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα