Η επόμενη γενιά του G Flex, του πρώτου κυρτού smartphone από την LG στη CES 2015

09:35 10/1/2015 - Πηγή: myPhone
Δελτίο Τύπου: Η LG Electronics θα παρουσιάσει το νέο G Flex 2 στην CES 2015 στο Las Vegas, θέτοντας νέα όρια στον κλάδο της κινητής επικοινωνίας. Το πρώτο G Flex ήδη κέρδισε κοινό και κριτικούς, χάρη στις καινοτομικές λειτουργίες και τον πρωτότυπο σχεδιασμό του. Ένα χρόνο μετά, το νέο G Flex 2 έρχεται να
βελτιώσει τον προκάτοχό του σε όλα τα επίπεδα, προσφέροντας ακόμη πιο γρήγορες επιδόσεις, δυναμικό σχεδιασμό και, το σημαντικότερο όλων, μεγαλύτερη άνεση για το χρήστη.

Το νέο LG G Flex 2 διακρίνεται για το στυλ του, τις κομψές σχεδιαστικές του γραμμές, αλλά και τις επιδόσεις που εξασφαλίζει απρόσκοπτα ο ισχυρός οκταπύρηνος 64-bit επεξεργαστής. Η οθόνη των 5,5 ιντσών είναι πλέον τεχνολογίας Full HD, ενώ το αναβαθμισμένο λειτουργικό κάνει τη χρήση ακόμη πιο άνετη, μέσα από εντελώς νέες λειτουργίες, όπως το Gesture View και το Glance View. Τέλος, η πίσω όψη διαθέτει μοναδικές ιδιότητες ‘αυτό-ίασης’, όπως και το πρώτο G Flex, ενώ επανέρχεται ακόμη πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά στο νέο G Flex 2, καθιστώντας το ανθεκτικό σε μικρές εκδορές και γρατσουνιές που προκαλούνται κατά τη χρήση.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 945 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα