Φήμες: «Στα σκαριά» το Nokia EOS με 41MP φωτογραφικό αισθητήρα;

10:55 16/4/2013 - Πηγή: myPhone
Με το 808 PureView να είναι εκ των πραγμάτων η τελευταία συσκευή της Nokia με Symbian, οι φήμες για ένα Lumia με φωτογραφικό αισθητήρα των 41 megapixel κάνουν συχνά-πυκνά την εμφάνιση τους μέσα στους τελευταίους μήνες. Αυτήν την φορά, μια «εξειδικευμένη» επί θεμάτων Nokia πηγή, το My Nokia
Blog, επανέρχεται επί του θέματος, με νέες πληροφορίες που φαίνεται πως έχει στην διάθεση της προερχόμενες από ανώνυμη πηγή.

Σύμφωνα λοιπόν με την προαναφερθείσα ιστοσελίδα, η φινλανδική εταιρεία δουλεύει αυτήν την στιγμή πάνω στο EOS, ένα smartphone που φημολογείται εδώ και αρκετό καιρό. Συγκεκριμένα, η εταιρεία φαίνεται πως εργάζεται με βάση δύο εκδόσεις αυτού: Μια με διπύρηνο επεξεργαστή και μια με έναν τετραπύρηνο Snapdragon 800. Ο λόγος που υπάρχουν δύο εκδόσεις αναφέρεται πως είναι οι χαμηλές επιδόσεις που επιτυγχάνονται με το τετραπύρηνο chipset, όσον αφορά το θέμα της μπαταρίας, κάτι που μπορεί τελικά να οδηγήσει στην κυκλοφορία της διπύρηνης. Η μπαταρία του EOS φημολογείται πως θα είναι στα 2000 mAh, ενώ η ανάλυση της οθόνης θα είναι ίδια με αυτήν του Lumia 920, με την διαφορά πως αυτήν την φορά θα χρησιμοποιηθεί Amoled οθόνη.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 223 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα