Επιβεβαιώνονται πληροφορίες για το LG Optimus G2

13:34 6/7/2013 - Πηγή: myPhone
Ο συνήθης ύποπτος @evleaks, «ξαναχτυπά», γεμίζοντας το διαδίκτυο με νέες εικόνες από το επερχόμενο superphone των Κορεατών, LG Optimus G2 . Σε αυτές τις φωτογραφίες η συσκευή δείχνει πολύ πιο compact από κάθε άλλο μοντέλο της εταιρίας, διατηρώντας μια ιδιαίτερη σχεδίαση που την χαρακτηρίζουν οι λεπτές γραμμές και το εξίσου λεπτό πλαίσιο.

Ρίχνοντας μια πρώτη και πιο προσεκτική ματιά στο νέο διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό, διαπιστώνουμε πως δεν θα υπάρχουν περιμετρικά κάποια άλλα φυσικά πλήκτρα για λειτουργίες όπως η αυξομείωση ήχου, λήψη εικόνων, κ.ά. Δεν είμαστε
σίγουροι για το πως θα γίνεται αυτό, αλλά σε κάθε περίπτωση η LG φαίνεται πως είναι έτοιμη να τολμήσει κάτι ιδιαίτερο. Εκείνου που μάλλον έχει προβλέψει εξαρχής η εταιρία και διαβάζαμε διαρκώς σε φήμες, είναι η ύπαρξη και ενσωμάτωση τουλάχιστον δύο πλήκτρων στην πίσω πλάτη του τηλεφώνου, δίπλα από το LED φλάς για λειτουργίες που σχετίζονται με ρυθμίσεις της ψηφιακής κάμερας, η οποία διαθέτει αισθητήρα 13MP, οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (IOS) και αποτελεί δημιούργημα αποκλειστικά της LG. Μεταξύ αυτών των δύο πλήκτρων θα συμπεριλφηθεί και το power button.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 70 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα