Χάσατε τα δεδομένα στο iPhone σας; Με το iMyFone μπορείτε να τα ανακτήσετε!

17:06 26/7/2017 - Πηγή: myPhone
Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο η "κατά λάθος" διαγραφή δεδομένων από το κινητό σας, δεδομένα πολύτιμα τα οποία είναι πολύ δύσκολο να ανακτηθούν, ειδικά αν δεν έχετε τα κατάλληλα εργαλεία και γνώσεις. Το iMyFone D-Back data recovery software μπορεί να σας λύσει τα χέρια σε μια τέτοια, ατυχή περίπτωση και να σώσετε τις επαφές, τις φωτογραφίες, τα μηνύματά σας.

Ακόμη κι αν δεν είστε... "αδέξιος" χρήστης, δεν είναι απίθανο να διαγράψετε κάτι με ένα λάθος άγγιγμα, όμως δυστυχώς δεν
υπάρχει κουμπί "undo". Επιπλέον, οι συσκευές μας είναι ευάλωτες σε πτώσεις, νερό, υπερθέρμανση, μπορεί ακόμη και να αποδειχθούν ελαττωματικές και να σταματήσουν τη λειτουργία τους αναπάντεχα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, συχνά, τα δεδομένα σας θα χαθούν για πάντα, αφού το service απλά επισκευάζει ή αντικαθιστά τη συσκευή και δε μπορεί να τα διασώσει. Επίσης, κυκλοφορούν ιοί που μπορεί να μολύνουν τη συσκευή σας, ακόμη και να ξεχάσετε τον ίδιο σας τον κωδικό, οπότε χρειάζεται πλήρες reset για ανάκτησή του, με αποτέλεσμα πάλι να χάσετε τα δεδομένα σας.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 346 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα