Vodafone: Νέα πακέτα &προσφορά ανανέωσης για συνδρομητές Vodafone International

11:19 11/5/2014 - Πηγή: myPhone
Δελτίο Τύπου: Η εταιρεία Vodafone ανακοινώνει ότι από 8 Μαΐου 2014 θα προσφέρεται νέο bonus ανανέωσης για συνδρομητές του πακέτου Vodafone International.

Το νέο Bonus Vodafone
International θα προσφέρει δωρεάν 500 ΜΒ για internet από το κινητό και 1000 λεπτά προς συνδρομητές Vodafone International για 30 ημέρες στην 1η ανανέωση από €10 κάθε μήνα. Η διάρκεια ισχύος της προσφοράς για ανανεώσεις είναι έως 30 Μαΐου 2014.

Πιο συγκεκριμένα, όλοι οι νέοι συνδρομητές ή όσοι συνδρομητές μεταφέρονται από άλλο πρόγραμμα καρτοκινητής Vodafone θα εγγράφονται αυτόματα στο νέο «Bonus Vodafone International». Οι υφιστάμενοι συνδρομητές θα μπορούν να εγγράφονται μέσω δωρεάν κλήσης στο 1252 ή από το My Vodafone App. Σε περίπτωση που υφιστάμενος συνδρομητής εγγράφεται στο νέο «Bonus Vodafone International» ενώ είναι ήδη εγγεγραμμένος στο υφιστάμενο «Bonus Vodafone», θα διαγράφεται και δεν θα μπορεί να εγγραφεί εκ νέου, ενώ τυχόν υπολειπόμενα δωρεάν λεπτά ομιλίας προς Vodafone ή και ΜΒ από ανανέωση θα χάνονται. Σημειώνεται ότι από 7 έως και 30 Μαΐου 2014 το υφιστάμενο bonus ανανέωσης «Bonus Vodafone» δεν θα είναι εμπορικά διαθέσιμο για νέες ενεργοποιήσεις.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 375 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα