Unboxing και hands-on με το OnePlus Nord!

20:23 8/8/2020 - Πηγή: myPhone
Όπως ίσως θα γνωρίζετε ήδη, η OnePlus πρόσφατα παρουσίασε επίσημα το νέο premium mid-range μοντέλο της, ονόματι OnePlus Nord. Το Nord θα είναι επίσημα διαθέσιμο στην Ελλάδα και οριστικοποιεί την έλευση της εταιρείας και στη χώρα μας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα, όμως, είναι το... τι εστί Nord, οπότε πάμε να το δούμε!

Κατασκευή και σχεδίαση

Η συσκευή ονομάστηκε Nord από τον Βορρά, σηματοδοτώντας τη σταθερή "ρότα" της OnePlus τα τελευταία 6 χρόνια αλλά και παραπέμποντας στο περιβάλλον
και τη φυσική ομορφιά, εξ'ου και τα δύο ελκυστικά χρώματα, το Blue Marble (που είχαμε στα χέρια μας) και το Gray Onyx. Έχει διαστάσεις 158.3 x 73.3 x 8.2 mm και βάρος 184 gr, το οποίο θεωρείται πλέον πως αναλογεί σε "ελαφριές" συσκευές, καθώς πολλά μοντέλα της αγοράς ξεπερνούν εύκολα τα 200 gr. Το ότι έχουμε να κάνουμε με μια premium συσκευή γίνεται σαφές από το Gorilla Glass 5 που καλύπτει το εμπρός αλλά και το πίσω μέρος, ενώ το frame δεν είναι μεταλλικό αλλά πλαστικό, κάτι που βοηθά πολύ στο grip και ελάχιστους θα ξενίσει.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 1142 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα