Sony: Νέο teaser, νέες αδιάβροχες συσκευές; (φήμες)

20:26 29/8/2014 - Πηγή: myPhone
H Sony δίνει προς την δημοσιότητα ένα δικό της teaser βίντεο διακηρύσσοντας ότι ο χρόνος που χρειάζονταν για να έρθει κάτι μεγάλο, παρήλθε. Το βίντεο αποτελεί ένα μεγάλο άλυτο μυστήριο, αλλά αν συνδέσει κανείς τα τέσσερα στοιχεία που μας δίνονται, τότε μπορεί να βγει κάποιο νόημα.

Στην εικόνα που προηγείται πιο πάνω από το κείμενό μας, εμφανίζονται τέσσερα στοιχεία, γράμματα και αριθμοί, κάποια από αυτά φέρουν ένα πιο έντονο χρώμα, διακρίνονται
εύκολα μέσα σε αυτό το πλήθος στοιχείων και αν τα εξετάσουμε συνδυαστικά μπορούμε να αντλήσουμε χρήσιμες πληροφορίες, όπως την ημερομηνία που θα λάβει χώρα η εκδήλωση της Sony στα πλαίσια της φετινής IFA, αφού εξαρχής δίνεται ο αριθμός 3 και δίπλα του η συντομογραφία του μήνα Σεπτεμβρίου (SEPT) και μάλλον αναφέρεται στην ημερομηνία όπου θα γίνει η αποκάλυψη των νέων συσκευών της Ιαπωνικής κατασκευάστριας (3 Σεπτεμβρίου). Ακόμη, δίνεται ο χημικός τύπος του νερού, H2O και πολλοί συμπεραίνουν ότι είναι ένας σαφής υπαινιγμός ότι τα νέα μοντέλα της Sony, Xperia Z3, Xperia Z3 Compact και Xperia Tablet Z3 (Compact), θα είναι τρεις αδιάβροχες συσκευές.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 125 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα