Samsung: Το επόμενο smartwatch υποστηρίζει λειτουργία ηλεκτρονικών πληρωμών

15:18 21/9/2014 - Πηγή: myPhone
Αυτή τη χρονιά, σίγουρα η Samsung έκανε αισθητή την παρουσία της στην αγορά των wearables κυκλοφορώντας και Android και Tizen smart watches, όπως τα Samsung Gear 2, Gear 2 Neo, Gear
Live και το Gear S. H εταιρεία έχει ακόμη πιο φιλόδοξα σχέδια για το επόμενο έτος, όχι μόνο δεν θα σταματήσει την ενασχόλησή της με τα έξυπνα ρολόγια, αντιθέτως θα πάει αυτά τα gadgets της ένα βήμα παραπέρα στην εξέλιξη.

Τη δεδομένη αυτή στιγμή που μιλάμε, αναφορές από την Κορέα, υποστηρίζουν πως η εταιρεία εργάζεται πάνω σε ένα νέο υψηλής τεχνολογίας smart watch που μπορεί να επεξεργαστεί πληρωμές μέσω smartphone. Σύμφωνα με το Business Korea, η λειτουργία θα βασίζονται φέρεται σε built-in αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων για την επαλήθευση της ταυτότητας του χρήστη της και θα χρησιμοποιήσει μια πλατφόρμα επεξεργασίας πληρωμών που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το PayPal και σε συνδυασμό με το scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων, θα υπάρξει και η δικλείδα ασφαλείας. Οι δύο εταιρείες έχουν ήδη συνεργαστεί φέτος ώστε να επιτραπεί η πραγματοποίηση πληρωμών μέσω χρήσης του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων του Galaxy S5, έτσι η μεταφορά αυτής της δυνατότητας και στα νέα smart watches της εταιρείας θα ήταν μια φυσική προέκταση αυτής της σχέσης.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 275 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα